12-08-2025, 22:08
(11-08-2025, 22:41)cos30 yazdı:(06-08-2025, 07:58)sentinel yazdı:(05-08-2025, 17:57)Shepherd yazdı: Sn. Actionman,
Yorumumu devlet sırrı ifşası sayıp, başıma bir şey gelmeyecekse.
Kampanyaları mke yapmıyor. Mkeye aynı modeli farklı bir isimle uygun fiyata satıyorlar. Temsilcilikler bu modelin satış kodunu da keyfi olarak istediklerine veriyorlar. Olay bundan ibaret.
Sn. Shepherd, mke'de satılan silahların hepsi fiyatları ile beraber web sitelerinde listelenmiş halde. Temsilciye uğramadan gişedeki görevliye ben sitenizdeki bu silahı ilan edilen fiyatını ödeyerek satın almak istiyorum dersek ne olur? Satış kodunu görevlinin bilmeme ihtimali yok, firma temsilcilerine zorla yönlendirme yapması da mantığıma uymuyor...
Cevabı ben vereyim;
Aynı kodla MKE ambarına giriş yapan ucuz fiyatlı tabanca stokta olmayacağından, satın alamıyorsunuz.
2024 Ağustos İstanbul MKE de silah alırken sabah ilk randevu ile gittim, sıra numarası alınacak bankoda sıra almadan önce standlar da ki müşteri temsilcileri ile görüşmenizi yazan bir A4 kağıdı var,
Ben arka tarafta CANİK standından temsilci ile görüştüm, kendisine alacağım modeli söyledikten sonra Ufak bir MKE yazan kartonete silahın bilgilerini yazıp işlemi yapan memura verdi .
Bu arada daha önce CANİK e mail attığımı ve yardımcı olacaklarını belirtmeme rağmen MAT siyah sadece kamu personeline veriliyor denidi ve bende mecburen normal ücretli CANİK METE SF almak zorunda kaldım.

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)