Ankara Poligonlar Hakkında Bilgi
Wink 
Herkese iyi günler.

Satınalma belgem hazırlandı. Ankara MKEK santınalma öncesinde kafamda netleşen Str9 Thinline+ ve Canik MC9 Prime test edeceğim.Bu silahları envanterinde bulunan Ankara'daki Poligonlar hakkında bilgilerinizi rica ediyorum.

Saygılarımla

LAMRETOEJ
Bul
MKE kapatmadıysa aynı yerde Tandoğan yerleşkesinde kendi poligonu vardı. Gazi Üniversitesinde okurken çok gitmiştim. Gayet modern donanımlıydı.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için musti267'e teşekkür ederiz.
Bul
Mke poligonu kullanıma kapalıydı en son.Sadece silahı aldığınız zaman ordaki görevli silahı deneyip size veriyor.Silahı aldığınız zaman yakın olarak gidebileceğiniz Asp poligon var.Yine aynı poligona yakın olarak Karargah poligon var.Birde başkent poligon var.Eğer oraya giderseniz yakınında ciğerci bahattin var.Eğer ciğer seviyorsanız atış sonrası oraya uğramanızıda tavsiye ederim.  Smile
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
(18-08-2025, 00:09)barış06 yazdı: Mke poligonu kullanıma kapalıydı en son.Sadece silahı aldığınız zaman ordaki görevli silahı deneyip size veriyor.Silahı aldığınız zaman yakın olarak gidebileceğiniz Asp poligon var.Yine aynı poligona yakın olarak Karargah poligon var.Birde başkent poligon var.Eğer oraya giderseniz yakınında ciğerci bahattin var.Eğer ciğer seviyorsanız atış sonrası oraya uğramanızıda tavsiye ederim.  Smile

Sn Barış06 

Antakya/HATAY'dan geliyorum. Ciğer hassas noktamızdır. Ciğerci Bahattini hemen listemin en başına alıyorum.

Saygılarımla.

LAMRETOEJ
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için LAMRETOEJ'e teşekkür ederiz.
Bul
(18-08-2025, 00:09)barış06 yazdı: Mke poligonu kullanıma kapalıydı en son.Sadece silahı aldığınız zaman ordaki görevli silahı deneyip size veriyor.Silahı aldığınız zaman yakın olarak gidebileceğiniz Asp poligon var.Yine aynı poligona yakın olarak Karargah poligon var.Birde başkent poligon var.Eğer oraya giderseniz yakınında ciğerci bahattin var.Eğer ciğer seviyorsanız atış sonrası oraya uğramanızıda tavsiye ederim.  Smile

Aynen.Sadece MKE'den alınan tabancaların çalışıp çalışmadığını denemek için kullanılıyor.Denemeyi de görevli personel
yapıyor.ASP Poligon'a telefon edin.Onlarda bu tabancalardan olabilir.En fazla tabanca modeli onlarda vardı.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi