Yorumları: 24
Konuları: 4
Teşekkür Alındı: 16 mesajda 30
Teşekkür Verildi: 514
(06-05-2025, 23:02)ceycey yazdı: Arkadaşlar,bu hafta başı itibariyle Canik TP9 Mete SF-S tabancamı içim elvermese de bir arkadaşa devrettim.
Yenileme dönemi geliyordu ve en az 25.000 TL harç ödemek istemedim.Severek kullandığım bu tabanca artık
yeni sahibine yoldaşlık edecek.
Hayırlı olsun üstad. Daha iyisi olmasa devretmezdiniz zaten. Alana satana hayırlı olsun.
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ibrahimo'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ibrahimo'e teşekkür ederiz.
• ceycey (07-05-2025), jfmrk (07-05-2025)
Yorumları: 5
Konuları: 1
Teşekkür Alındı: 3 mesajda 7
Teşekkür Verildi: 5
(19-05-2024, 20:20)bahadir yazdı: Bende de aynısından var. İlk 500 fişekte, bilhassa 115 grain fişeklerde, hemen hemen her sarjörde bir veya birkaç kez, sürgü tam yerine oturmuyor, tetiğe basınca iğne düşünce sürgü yerini buluyordu. Tabi iğne fişeğe ulaşmadığından fişek patlamıyordu. Yabancı kaynaklarda "battery return" dedikleri konu. Kimisi iğne yayı, kimisi irca yayı demiş, ben atım yatağını, fişeği yatağa süren sürgü içindeki iticiyi ve iğnenin çıktığı tablayı dramel ile polisaj yaparak ayna gibi parlattım. Sonrasında 115 grain fişeklerde dahil olmak üzere bir sorun yaşamadım ama birşey var ki MKE'nin yüksek basınçla patlayan fişeklerine göre yapılmış, MKE ile sanırım bir kez sorun yaşamıştı.
Merhaba. Aynı sorunu ben de tüm fişeklerde yaşadım. Canik mağazasında satılan kırmızı renkli irca yayını satın aldım ve sonrasında yaptığım atışlarda bir sorun yaşamadım.