Mermiye zam geldi! Siz 9X19 MM için hangi markaları kullanıyorsunuz?
(08-05-2025, 21:39)CanBJK yazdı:
(26-02-2025, 19:17)sentinel yazdı: Bizim fabrikasyon fişekleri, fişek doldurma ile uğraşan kişilerin son kontrol için kullandığı fişek kalıpları ve hassas terazi ile kontrol etmek gerekiyor.

[Resim: CG9-100-MIU-55801.jpg]
[Resim: l-749003107-2.jpg]
[Resim: 81s0k-YTX0r-L-AC-SY879.jpg]
Ustad(lar) yurt içi sipariş verebileceğimiz site var mı ? Tac87 vs. Bulamadım.

Bir kaç sene önce Brownels'e mail atıp sipariş etsem gönderir misiniz diye sorup olumlu yanıt almıştım ama bizim tarafın prosedürlerini araştıramadan öylece kaldı, ilgilenemedim. O zamandan sonra köprünün altından çok sular aktı şimdi bireysel siparişler için süreç nasıl olabilir bilmiyorum. Bizim firmalarımızdan getirten olursa yada burada ürettirirse almak isterim.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
(08-05-2025, 22:36)alpSaral yazdı: Sn.CanBJK

Bildiğim kadarıyla tac87 lyman grubunun Türkiye'de ki temsilcisi.

tac87 konusuna yazarsanız firma ilgilileri forumu takip ediyorlar kısa sürede olmaz ama getirirler diye düşünüyorum açıkçası gelirse bir tanede ben alırım Smile

Saygılarımla.

Sn. alpSaral dediğiniz gibi tac87 konusuna linki bırakayım.

Saygılarımla.
Bul
Merhaba 2011 yılındaki, 2015 yılındaki ve 2024 yılında aldığım MKE mermiler arasında baya fark var. Lak 2024 olanda tamamen yok gibi. Neden böyle oldu acaba? En iyi uzun süre saklama imkanı olan mermi hangisini önerirsiniz acaba?
Bul
Sterling parabellum yeşil paketli olanları test ettim. Dağılım, çıkış hızı yönünden yerli 9 da en iyi sonucu aldım. Lak ve ebat standartları iyi, memnunum.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için OnurErdag'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi