06.09.2025 Ruhsat harç GÜNCELLEMESİ
06.09.2025 Ruhsat harç GÜNCELLEMESİ: Yorumsuz.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2...0906-2.pdf
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Bu tamamen kanunlara uyan vergisini yatıran suça bulaşmamış vatandaşları, ruhsatsız silaha teşvik etmektir. 

iki gün önce Çin'in nasıl silahlar üretip tüm dünyaya gövde gösterisi yaptığını hepimiz izledik. Coğrafi konumumuz belli, etrafımızdaki ülkelerin bize karşı hasımane davranışları ortada.

Ayrıca ne doğru bir hesap var ortada nede mantık,  Yapılan zam tamamen İnsanların kanunen silah sahibi olmasını zorlaştırıp suça bulaşmasını sağlamak, Bence net olarak bu yapılanın adı Halk Düşmanlığı.
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
Bu karar,vatandaşa “ruhsatlı silah almayın,ruhsatsıza dönün”demektir.Aynı zamanda bir çok yerli silah fabrikasının kapanmasına yol açacak.Üstelik bu harçlar yıl başında bir de yeniden değerleme  oranında artacak.
Hangi mantığa dayanarak alınmış,anlamak mümkün değil.Yazıklar olsun!
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Şaşrdım mı ? Tabi ki şaşırmadım ! Bu ülkede yalnız silah değil hiçbir yerli sanayinin , hiçbir yerli üretimin var olmasını istemiyorlar. Bu ülkede namuslu dürüst iyi insanların yalnız silah değil , ne ev ne araba ne telefon hiçbir şeye sahip olmasını istemiyorlar!
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Kharkivchanin'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar, bir tepki metni hazırlıyoruz. Bu metni Cimer vasıtasıyla Cumhurbaşkanlığına göndermek gerekiyor. 
Metni ve nasıl gönderileceğine dair açıklamayı bir kaç saat içinde bu konu içerisinde yapacağız.
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Güne güzel bir haberle başladık.
Ruhsatlara %100 e yakın zamlar geldi.

Yıl sonuna doğru bir tane daha silah alma planım vardı mecburen iptal ettik.

[Resim: G0HWXg9XIAAnN2S?format=jpg&name=large]
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sektail'e teşekkür ederiz.
Bul
Bireysel Savunma Hakkımız Elimizden ALINMIŞTIR .

Ruhsatsız silahlarda artık patlama yaşanması KAÇINILMAZDIR .
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için LAMRETOEJ'e teşekkür ederiz.
Bul
Kaç gündür televizyonlarda yolunu yapıyorlardı, altından birşey çıkacağı belliydi. Yok efendim silaha ulaşmak çok kolaymış, internetten kolayca satın alınıyormuş, silahla işlenen suçlarda artış varmış bık bık anlatıp duruyorlar. Bu suçların sadece %4 ü ruhsatlı silahla işleniyormuş kime ne ? Ülkede tahminen 30 milyon ruhsatsız silah varmış kime ne ? Tetikçilik yaşı 15 lere düşmüş, bu çocuklardan oluşan çeteler kurulmuş, adam vurmanın, dükkan kurşunlamanın borsası oluşmuş kimin umrunda ? Bunları bir çırpıda bitirecek müthiş plan hazır ne de olsa. Yapıştır ruhsat zammını bak bakalım ruhsatısz silah diye birşey kalıyor mu ?!!! Pes, vallahi pes. Matemetikle ve bilimle bu kadar kavga eden bir zihniyet ben ne duydum ne gördüm. Alevin üstüne benzin dökmek bu. Sadece bu karar yüzünden masum kaç insan daha ruhsatsız silahtan çıkan mermiyle can verecek bilmiyorum ama o canların bütün vebali bu kararın altına imza atanlardadır onu biliyorum.
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Husrev'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar artık bireysel silahlanma konusunda gerçek bir örgütlenmeyle dernek vs. kurma zamanının geldiğini düşünüyorum. Ulan ateşleyici kaloriferlerin bile Tekirdağ valisiyle görüşebilen dernekleri var, biz bunu hayli hayli yapabiliriz aslında örgütlenebilirsek. Tek tek ses çıkarmaya çalışınca sesimiz tepeye ulaşamıyor bir türlü.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Murw'e teşekkür ederiz.
Bul
BOP çu emperyalist uşakları silahsız ve dolayısı ile iç savaşta kolayca katledilebilir bir Türkiye istiyor.
si vis pacem, para bellum
[+] 11 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi