Glock 47 15 bin atım deneyimi
Doğrusu bir oynama yada seri dönüşüm aparatı olmadan nasıl canik ile seri atım yaptınız şaşırdım.Tutum hilesinden kastınız tam olarak nedir ? Ve yanlışlıkla istemeden bir kişi kaza ile bunu yapabilirmi ?
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
Bunla ilgili aslında yayınladığım videolarda çok fazla eleştiri aldım silahın oynanmış olduğuna dair genel bi kanaat vardı bende İstanbul’da 2 ayrı poligona giderek poligonun kendi envanterinde ki stok tabancayı videosunu çekip anlatarak yayınladım lakin iki Poligon da daha sonrasında videoyu silmem için ricacı olduğu için şuan sadece kendi arşivimde mevcut lakin İnstagram profilinde daha uzun bi otomatik atım videosu paylaşıyorum şimdi arşivden. O videoyu saha da çektiğim için kimseyi zor durumda bırakmış olmam
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için hobi_aticisi'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın hobi atıcısı size bir şey sormak istiyorum. Poligonda bu şekilde atış denemelerini kaç metrede yaptınız ve atışlarınızın kaçı hedefe isabet etti? Örneğin 15 fişek dolu tabancada 2 isabet gibi detaylı cevap verirseniz hepimiz bilgi sahibi olmuş oluruz.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Hunter12'e teşekkür ederiz.
Bul
Hocam o atışın hiç bi isabeti ve kontrolü olmuyor sadece silahı öyle çalıştırmayı sevdiğimden arada bi hırrrrtttlatıyorum
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için hobi_aticisi'e teşekkür ederiz.
Bul
Tahmin ettiğim cevap buydu. Tam otomatik tabancaya ilgi duyan arkadaşlar umarım gereken dersi almıştır. Tam bir para ve fişek düşmanı ayrıca artistik görüntüden başka hiç bir faydası yok.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Hunter12'e teşekkür ederiz.
Bul
Eğer tam otomatik tabanca aparatlı glock gibi otomatik modu kontrol edilebilir bi şey ise bu durumda 10 metre ye kadar şarjörde ki çoğu fişeği isabetli olarak hedef kâğıdında tutturabilirsiniz lakin bu canikte yapılan hadise farklı bi durum o yüzden hiç bi isabet espirisi olmuyor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi