Baştan söyleyeyim Derya firması yada başka bir silah üreticisi ile uzaktan, yakından bir ilgim, alakam yok. Firmayı av tüfeği üreticisi olarak biliyordum, youtube sağ olsun aşağıya bırakacağım videoyu karşıma çıkarınca, tabanca ürettiklerinden haberdar oldum. Tabancayı ne kullandım, ne de inceledim, konu açma sebebim ise, videonun sonlarına doğru tabancanın namlu dahil üst kapağını, tam takım orjinal glock ile değiştirip, problemsiz atış yapmaları oldu. İlk defa böyle bir olayı gördüğüm için paylaşmak istedim. Birebir glock yapmışlar. Bu arada video başlığı 250$ ama, alttaki yorumlarda 200'e hatta 175$ a bu tabancayı aldıklarını yazanlar var, yorumunu sizlere bırakıyorum.
|
Derya DY9
|
|
04-01-2025, 04:16
(04-01-2025, 01:53)Septia yazdı: Baştan söyleyeyim Derya firması yada başka bir silah üreticisi ile uzaktan, yakından bir ilgim, alakam yok. Firmayı av tüfeği üreticisi olarak biliyordum, youtube sağ olsun aşağıya bırakacağım videoyu karşıma çıkarınca, tabanca ürettiklerinden haberdar oldum. Tabancayı ne kullandım, ne de inceledim, konu açma sebebim ise, videonun sonlarına doğru tabancanın namlu dahil üst kapağını, tam takım orjinal glock ile değiştirip, problemsiz atış yapmaları oldu. İlk defa böyle bir olayı gördüğüm için paylaşmak istedim. Birebir glock yapmışlar. Bu arada video başlığı 250$ ama, alttaki yorumlarda 200'e hatta 175$ a bu tabancayı aldıklarını yazanlar var, yorumunu sizlere bırakıyorum.Sn Septia Aklımı çok kurcalamıştı tipi güzel hoşuma gitti. Derya marka tüfeğim var sorunsuz ,kaliteli, tabancasıda öyledir diyorum ama tabancası tüfeğimden ucuz fiyatı baya bi düşük inceleme fırsatı da bulamadım çekinip vazgeçtim başka marka aldım
07-11-2025, 17:54
Bir de Island Comp Modelini gordum. Kullanan ya da deneyimleyen var mi merak ettim.
Hikmet Gümüş - İzmir
07-11-2025, 22:51
Kişisel fikrimi belirtmem gerekirse bu tabancayı "denemek" amacıyla poligonda kullanmıştım. Hiç bir sorun görmedim ama Glock Gen3-4 klonu bir tabanca sonuçta. Üretim amacı yerlki piyasa değil yurtdışında "fukara amerikalı" için üretilmiş ucuz bir glock klonu bence...
Yani kimse alınmasın ama 160.000 TL taşıma ruhsat parası verip 10.000 TL ye alınacak bir tabanca deği bence...
Glock 19 + Holosun SCS MOS, Beretta 92FS, Springfield Garrison SS 45 ACP, Benelli M4, Keltec KSG 410
27-11-2025, 14:47
(07-11-2025, 17:54)gumush yazdı: Bir de Island Comp Modelini gordum. Kullanan ya da deneyimleyen var mi merak ettim. Sayın gumush, ISLAND modeli ile şuana kadar yaklaşık 200-250 fişek attım. DY9'un diğer modellerini de sık kullanan biri olarak KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE standart DY9'dan çok çok daha önde. * Ported namlu ile şahlanma gerçekten düşük * Gez-arpacık toleransları atıcılık için çok çok daha iyi. * Tetik ağırlığı standart DY'9lardan çok daha düşük ve duvar-reset çok daha rijit. Ama Türkiye'de ne zaman satışa çıkar, açıkcası bir fikrim yok.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)