En Son Ne Aldınız?
(25-12-2025, 09:38)Taygunho yazdı: Sevgili forumdaşlar;

Yaklaşık 10 aydır uğraştığım ve nice çileler çektiğim süreci tamamlayıp hayatımda ilk kez ateşli silah sahibi oldum. Daha doğrusu silahlar. Poligonda tecrübe edinerek denediğim ve elime en güzel oturanlardan ve keyif aldığım Canik METE SFT ve birçok yerde kullananın memnun olduğu ve modlamaya açık AKSA Crossfire Wİ Extreme AL.

Hayırlı olsun sayın Taygunho, 
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese selamlar. En son;
1-Kızagan Multitool,
2-Casio G Shock GD350 1BDR,
3-Trustfire firmasına ait MT22 2250 Lümen bir fener edindim.
Özellikle Fener alacaklara tavsiye ederim. Boyutlarına göre müthiş iş çıkarıyor. Arka kapağı mıknatıslı olduğu için herhangi bir metal yüzeye tutturabiliyorsunuz.
[Resim: lwih5ke.jpeg]

[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için serhatesk2626'e teşekkür ederiz.
Bul
(26-12-2025, 17:46)Kıraç Ata nereden sipariş verdiniz acaba yazdı: [Resim: 55007742228_76f5240170_c.jpg]

[Resim: 55007882100_9e7898d04e_c.jpg]

E-ticaret işini pek beceremem ama malum siteden bir şansımı deneyeyim istedim. Hacı yolu bekler gibi kargoyu gözledim ama bir ay içerisinde tüm parçalar ulaştı. 6 bin Türk Lirası gibi bir maliyet oldu. Bugün 80 adet atış yaparak denedik. Ben genel olarak kalitesini beğendim. Sanıyorum fırınlı bir boya var üzerinde. Ebatlar 35x25 diye hatırlıyorum. Ülkemizdeki muadillerine göre oldukça ekonomik oldu.

Birkaç farklı versiyonunu daha sipariş ettim. Hafta sonları çocuklarla eğlencelik çıktı. Saygılar, selamlar…

Önemli not: Yanınızda atışa götürdüğünüz arkadaşınıza dikkat edin. Taşıyıcı kalası vurmasın.
Bul
Sn. KPZ53,

Temu adlı e-ticaret sitesinden 3 parça halinde sipariş etmiştim. Ancak geçen hafta değişen yasa ile 27 euro tutarındaki üst limit kaldırılıp, bedeli ne olursa olsun gümrük süreçleri uygulanmaya başlandı. Yaklaşık 2600₺ bedelle aldığım av kıyafeti gümrüğe takıldı ve PTT’nin yönlendirdiği müşavirlik firması 9800₺ ek masraf çıkardı. Kalsın dedim. Türk silahseverler bir ürüne ya 6-7 kat bedel ödeyecek ya da edinemeyecek. Maalesef yeni düzen bu…

Saygılar…
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Kıraç Ata'e teşekkür ederiz.
Bul
(16-01-2026, 21:12)Kıraç AtaEvet yasayı duydum adam ….. için yer arıyorlar instagramda karşıma biri çıktı hardox 600 8mm çeliği 5000 e veriyor alıp deneyeceğim bakalım nasıl yazdı: Sn. KPZ53,

Temu adlı e-ticaret sitesinden 3 parça halinde sipariş etmiştim. Ancak geçen hafta değişen yasa ile 27 euro tutarındaki üst limit kaldırılıp, bedeli ne olursa olsun gümrük süreçleri uygulanmaya başlandı. Yaklaşık 2600₺ bedelle aldığım av kıyafeti gümrüğe takıldı ve PTT’nin yönlendirdiği müşavirlik firması 9800₺ ek masraf çıkardı. Kalsın dedim. Türk silahseverler bir ürüne ya 6-7 kat bedel ödeyecek ya da edinemeyecek. Maalesef yeni düzen bu…

Saygılar…
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için KPZ53'e teşekkür ederiz.
Bul
Glock 45 model tabancam için yurtdışı gezimden GTL II model fener getirdim, estetik uyumu harika, kullanım açısından çok rahat geldi, 600 lümen yeterli bir parlaklık sunuyor.

[Resim: eed846454b5d18e9192f8b6b1830b36a.jpg]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
[+] 11 kullanıcılar diyor Bu gönderi için thearoperator'e teşekkür ederiz.
Bul
Son kullanma tarihi yok ve yorumlar her zaman mükemmel diye bir tane aldım koydum kenara.

[Resim: 20260123-112615son.jpg]
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için 1905sss'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: Whats-App-mage-2026-02-15-at-15-32-33-1.jpg]
Yivsizlerin ruhsat yenileme zamanı gelince envantere bir adet g12 eklemiş oldum en son. Bu arada g12 nin 5li şarjörü mk12 ye uyumlu.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn. barış06,

Sizin derya şarjörlü ile tatsız bir anınız vardı. Ateş ederken kurma kolu kırılmıştı sanırım. Ama yine şansınızı bu marka ve platformda denemişsiniz.

İnşallah bu tüfeğinizi yıllarca sorunsuz kullanırsınız. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için 1905sss'e teşekkür ederiz.
Bul
Evet Sn.1905sss küçük bi tatsız anım olmuştu kurma kolu fırlayıp gitmişti biryere bulamamıştım.Ama küçük bir çakı yardımı ile atışlara devam etmiştim.G12 çıkmadan önce airsoft olarak g3 götünümlü bir oyuncak almak istiyordum bu model çıkınca hiç yoktan ayda yılda bir atış yaparım düşüncesi ile aldım.Mevcut fişek fiyatları ilede maalesef pek mümkün olmuyor atış yapmak.2 adet boru şarjörlü iki adette kutu şarjörlü tüfek ile şimdilik yola devam.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi