16-09-2026, 13:17
(14-09-2026, 22:32)Cark95 yazdı:(11-09-2026, 13:50)Husrev yazdı: Sayın Cark95 merhaba, 1911 boyalı mı ? Tisaş bu tabancayı bu setup ile bildiğim kadarıyla sadece haki renk üretiyor. Sizin ki siyah gibi duruyor da ondan sordum. Bir de tabancadan memnun musunuz ? Horoz ısırığı yaşıyor musunuz ?
Merhabalar,hayır orijinal fabrika boyası üzerinde fosfat kaplama olarak geçmekteymiş,rengi Haki Özel olarak geçmekte Tisaşta.Mart ayında satın aldım,Memnuniyet olarak 200-250 atım yapabildim,sadece Özkursan .45 acp fişeklerde dikme,ve besleme hataları yaşadım.Seller Belliot ve Sterling marka mühimmatı sorunsuz attı silah.Elim pek büyük olmadığı için horoz ısırığı yaşamadım. Ancak yabancı forumlarda yaşayanlar varmış.Tisaşın üretimi Remington Rand olarak geçen M1911A1 modelin birebir klonu.Satın almadan önce 1 ay kadar araştırdım,ilk serilerinde Tisaşın malzeme kalitesi ve işçilik olarak yoğun eleştiriler varmış,ancak zamanla bu hatalar giderilmiş ve bu model ABD piyasasında G.I.1911 giriş seviyesi olarak oldukça memnun olunduğunu ve tavsiye edildiğini gördüm.Şu an için ben memnunum.Günlük taşıma için rahat diyemem dolu ağırlığı 1250 gr civarında.
Bilgiler için teşekkür ederim, benim de radarımda olan bir tabanca. Güzel günlerde kullanınız.