MKE'DEN EN SON HABERLER
(03-04-2024, 15:31)Öner Avcı yazdı:
(26-03-2024, 14:04)UUU yazdı: Balistik Defance'nin 1911 ni kullanan alan üyemiz var mı acaba? Merak ettiğim bir marka.

Mke' nin sitesinde ilk satışa koyduklarında dikkatimi çekmişti. Lakin o kadar aramama rağmen ne kullanıcı videosu nede saha raporuna denk gelemedim. Ankara mke ' den telefonla bilgi almak istedim. Yetkili kişinin telefonda bana söylediği      " Bizimde bir bilgimiz yok. Hiç bir şey söylemeden bize tabancaları bırakıp gittiler" şeklinde oldu. 
Açıkcası yerli olması vede diğer yerli firmalara göre cok pahalı modellerinin olması bende ' acaba yerli Cabot , infinnty mi doğuyor ' hissi uyandırdı. İnşaAllah o kalitede uretim yapan yerli markalarımızda olur.

Konuya bir süredir dahil olmak istemedim ama şöyle anlatayım. Fabrika sahibini samimi olmamakla beraber tanırım. Fakat silahları toplayan usta çok yakın dostum ve eski bir forumdaşımızdır. Malzeme için çok kaliteli, özellikle 45 kalibre ürünler için ise mükemmel işçilik olduğunu söylüyor. Bildiğim kadarıyla toleransları çok sıkı, buna rağmen çalışan tabancalar. Montajda güvenlik testleri ayrıca yapılıyormuş. Asıl müşterilerinin yurtdışı firmalar olduğunu biliyorum. Bu kadar söyleyebiliyorum.
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Pinus'e teşekkür ederiz.
Bul
Glocklar satışa sunulmuş,fiyatlar bir önceki partiyle aynı gibi 100 dolar fark var sanırım,zaten hemen randevuler dolmuş.
Saygılarımla.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
G 17,19,45,47 4.096,44 Dolar
G 43X 3.690,49 Dolar
G 48 3.998,03 Dolar

İç piyasadaki fiyatlara oranla daha düşük.Bu yüzden kısa zamanda biterler.
Özellikle 43X hemen biter.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
G19, Ambargo öncesi Avusturya yapımı 2500 USD ortalamalarda...

G19, 2 yıl önceki USA yapımı 3000 USD ortalamalarda...

G19, Güncel ve bir yıl önceki parti 4000 USD ortalamalarda...

TL son 10 - 11 senede dolar karşısında yaklaşık 20 kat değer kaybetti. Bu tamam. Ancak Glock'ta dolar bazında % 60 artış var (ve aslında diğer tüm ithal markalarda).

Ancak Sn acillues'in dediği gibi randevu da yok. 

(Fiyatların artık konuşulacak tarafı kalmadı, orası kesin. Benim esas dikkatimi çeken; bu sefer 9x19 dan başka kalibrede model yok).
Bul
Randevunun kalmamasının bir kaç sebebi var. Glocklar ambargo dönemi ve sonrasında Turkiyeye eskisi kadar ithalat olmaması ve gelen silahların gen 5 olması sebebiyle randevular dolu.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
Bul
Aslında son zamanlarda senede bir kaç kez geliyor glock,iptal randevuler oluyor sürekli bakmak gerekiyor, ben 3-4 defa değişik tarih saatlere randevu alabildim,en yakın yarın akşam üstüne bir tane iptal edilen randevuyu aldım,glock diğer ithal silahlara göre ucuz kaldı, bence onun için bir izdiham oldu.

Canik tti için almışdım kağıdımı, bitmesine günler kaldı, canik tti mayıs ayında çıkacakmış,hangi glock modelini alacağım yada hangi model kalacak yada hiç kalacakmı bilemiyorum,işin kötü tarafı bu yoğunluk yüzünden yerli ve diğer yabancı silahlarada randevu alamıyoruz,eğer yarın alamazsam kağıdım yanıyor,süresini uzatmanında bir yolu yok sanırım.
Saygılarımla.
Bul
G43X Subcompact yapısı ile güzel bir taşıma tabancası. Bence, klasik G17-19 seçenekleri haricinde, bu partide gelen tabancalar içinde en mantıklı seçenek.

G48 tek sıra şarjörü ile gene makul sayılabilecek bir seçenek. G19 sahibi biri için ki bizdeki çoğu Glock sahibinin modeli 19 olduğundan ne kadar mantıklı, tartışılır. Ülkemizdeki maddi manevi şartlar göz önüne alındığında tabii ki. Yoksa Amerika'da yaşayan için önemsiz bir ayrıntı değil, tek sıra şarjör ve ince yapı.

G45 ise 19 sürgü, 17 kabza boyutunda. CZ 75 Semi Compact mantığında ve Glock'un son yıllarda farklı renk ve isimlerle piyasaya sunduğu bir konsept. Alınabilir mi, bence klasik G17-19 seçenekleri varken anlamsız ama meraklısı vardır.

Bence en enteresan model ise G47.
G47, kısa gövde önü ile G19 ve G45 irca yaylarını kullanabilen G17 boyutunda bir tabanca. Anladığım kadarıyla A.B.D. Gümrük teşkilatının talebi için üretilip sonrasında sivil piyasaya verilmiş. Dünyada en çok satılan Glock modeli olan G17 varken, neden 47 tercih edilir anlamak zor.

Ancak G47 hakkında anladığım husus; Gaston amca ölmeden önce, her tür konfigürasyonu deneyip bütün tuşlara basmış.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın blacksea değerli bilgiler için teşekkür ederim,Bende  hellcat pro ve canik mc9(dolapda bir köşede duruyor) olduğu için kalırsa glock 19 u tercih ederim herhalde,hoş ikisi arasında düşünmüş taşınmış glock 17 yi tercih etmişdim,hayat işde,bir ihtimal 45 de olabilir,hayırlısı bakalım

Mke oldukça sakin hatta bomboş,yazınki parti çok daha kalabalıkdı,randevuler doluydu ama gelmemişler herhalde randevu alan kişiler an itibarinle bütün Glock modelleri mevcut
Saygılarımla.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
(16-04-2024, 17:02)acillues yazdı: Sayın blacksea değerli bilgiler için teşekkür ederim,Bende  hellcat pro ve canik mc9(dolapda bir köşede duruyor) olduğu için kalırsa glock 19 u tercih ederim herhalde,hoş ikisi arasında düşünmüş taşınmış glock 17 yi tercih etmişdim,hayat işde,bir ihtimal 45 de olabilir,hayırlısı bakalım

Mke oldukça sakin hatta bomboş,yazınki parti çok daha kalabalıkdı,randevuler doluydu ama gelmemişler herhalde randevu alan kişiler an itibarinle bütün Glock modelleri mevcut
Saygılarımla.

Sn acillues, ne yaptınız karar verdiniz mi?
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Aslında bende soracaktım sayın acillues'e glock aldınımız diye. Sonradan acaba ayıp olurmu diye yazmaktan vazgeçtim. Biz nasıl olsa alamıyoruz, en azından sevdiğimiz, saydığımız, tanıdığımız birilerinin almasından mutlu olalım.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi