MKE'DEN EN SON HABERLER
Ben geçen yılki partiden G19 almıştım. Şu partide en mantıklı seçenek G45 bence. G19X boyutunda.
Bul
Sayın blacksea ve sayın jfmrk,
Glock 19 a karar verip aldım,hatta atışada gittim bir heyecanla,bu konu başlığını meşgul etmek istemediğim için ayrı bir konu başlığında paylaşacağım atış tecrübemi.

Sayın Mesut,
Benimde aklımda kaldı g45, (özellikle g19 u elime alınca kullanınca) ama zaten bende g17 vardı herşeyi aynı az kısa namlu bana çok mantıklı gelmedi,ama g17 olmasa kesin onu tercih ederdim.
Saygılarımla.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
Haklısınız hali hazırda G17 mevcutsa sizin için G45 anlamsız oluyor. Neyse en iyisini almışsınız zaten Glock’un ne olursa olsun göz bebeği en iyi tabancası bence G19’dur. Hayırlı olsun.. (Aldığınız tabanca 100’yıl serisinden mi acaba?)
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Mesut'e teşekkür ederiz.
Bul
Teşekkürler sayın Mesut,hayır 100 yıl serisi değil ,bu gelen partide 100. yıl serisi yok sanırım

Bugün sosyal medyada birinin paylaşdığı hikayede, Ankara mke nin vitrininde internette satışda bulunmayan, g27 gen 5 40 sw ve g44 (sanırım) 22 kalibre glock marka tabancalar gözüküyor,pek anlayamadım.
Saygılarımla.
Bul
Mke duyurusu aşağıdaki gibidir.

Değerli vatandaşlarımız,

HS Produkt ve Springfield Armory marka H 11, H 11 Pro ve Echelon model tabancalar stoklarımıza gelmiştir.

Satışına 29.04.2024 Pazartesi günü İstanbul ve Ankara’daki satış noktalarımızda başlanacak olan HS Produkt ve Springfield Armory marka tabancalar için 26.04.2024 Cuma günü saat 11.00 itibarıyla e-devlet üzerinden randevu alınabilecektir.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için UUU'e teşekkür ederiz.
Bul
Mke nin sitesinde(edevletten randevu alma sayfasındada) h11,h11 pro gözükürken,Echelon modeli gözükmüyor,enteresan...
Bul
HS'lerin fiyatları açıklanmış:

9X19 MM HS PRODUKT H11 PRO 3.3" BLACK TABANCA    2854.84 Dolar

[Resim: dumlwtn.png]

9X19 MM HS PRODUKT (HS H11 3.1") TABANCA              2727 Dolar

[Resim: 4jhtrrk.png]

Springfield'den bir tabanca çeşidi gelmiş galiba

9X19 MM SPRINGFIELD ECHELON TABANCA                    3781.66 Dolar

Springfield'in BHP klonu bir tabancası var.İlk kez gördüm.

9X19 MM SPRINGFIELD SA-35 5" TABANCA                     4691.29 Dolar

[Resim: k1mfi7d.png]

Bu tabanca hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
H11 pro için söylüyorum eğer emniyet mandalı olan versiyonu ülkemize gelmemiş ise (muhtemelen yine standart versiyonun geldiğini düşünüyorum) MKE kurumunun sattığı tabancadan haberi yok. Hem o kadar para kazanacaksınız hem de bu kadar ciddiyetsiz olacaksınız. 3,3" yazdıklarını saymıyorum bile.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul
(30-04-2024, 01:00)ceycey yazdı: HS'lerin fiyatları açıklanmış:

9X19 MM HS PRODUKT H11 PRO 3.3" BLACK TABANCA    2854.84 Dolar

9X19 MM HS PRODUKT (HS H11 3.1") TABANCA              2727 Dolar

Springfield'in BHP klonu bir tabancası var.İlk kez gördüm.

9X19 MM SPRINGFIELD SA-35 5" TABANCA                     4691.29 Dolar

Bu tabanca hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?

Glock 19 un 4000, CZ 75 in 4700 dolara dayandığı ortamda (her ne kadar fiyatı yüzde 40 tan fazla artmış olsada) HS halen uygun ithal tabanca durumunda.

Springfield hakkında bilgim yok, ancak 5 tane yerli Tisaş veya Girsan alınacak 4700 dolarlık fiyatı yorumsuz. Bir 14'lü fanı olarak (en azından resimde) bana çok güzel görünüyor, o ayrı.

(30-04-2024, 10:28)jfmrk yazdı: H11 pro için söylüyorum eğer emniyet mandalı olan versiyonu ülkemize gelmemiş ise (muhtemelen yine standart versiyonun geldiğini düşünüyorum) MKE kurumunun sattığı tabancadan haberi yok. Hem o kadar para kazanacaksınız hem de bu kadar ciddiyetsiz olacaksınız. 3,3" yazdıklarını saymıyorum bile.

Anladığım kadarıyla H11 lerde HS-9 larda mevcut olan kabza emniyeti yok. Bu durumda H11 ler Glock gibi yarı kurulu iğne ile teçhiz edilmiş olmalı.

MKE sitesindeki resme göre, bazı H11 lerde, misal  H11 PRO 3.3" modelde, ayrıca manual emniyet mandallı seçeneği mi var? Üretici kendi web sayfasında manual emniyetli modeli resimlememiş ya da ben görmedim, karışık iş.

Saygılar.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Yanlış bilmiyorsam HS11 lerde Glock veya benzeri şekilde bir safe action emniyet yok. Düz tek hareketli tetik var. Sitesinde de ''H11 is equipped with two safeties – trigger safety, firing pin safety and loaded chamber indicator. '' deniliyor ?

Bu yazıda da Hellcat de süper güvenlik özellikleri var diye başlayıp, olmadığıyla bitiriyor Smile

https://www.thearmorylife.com/does-the-h...-a-safety/
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için nutkey'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi