28-06-2026, 12:33
Yivsiz av tüfeğim var büyükçekmece de oturuyorum tüfeğimle atış yapacağım bir yer varmı acaba
|
İstanbul Avrupa Atış Poligonu
|
|
28-06-2026, 12:33
Yivsiz av tüfeğim var büyükçekmece de oturuyorum tüfeğimle atış yapacağım bir yer varmı acaba
30-06-2026, 14:32
Sayın user,
En son çıkan yönetmelik ile birlikte poligonlar da yivsiz av tüfeği atışı yapmak maalesef yasak. Sorumluluğu size ait olmak ile birlikte meskun mahal dışında atış-antrenman yapabileceğiniz bir yer maalesef mevcut değil.
30-06-2026, 14:41
(30-06-2026, 14:32)barisss yazdı: Sayın user, yani kendi bağ evim olsada atış yapamıyor muyum
01-07-2026, 09:21
Sayın User, kendi bağımda atış yapıyorum, en yakın komşum 200 mt ileride, bağ mevsiminin kapalı olduğu dönemlerde (sonbahar sonu-kış) sıkıntı yaşamıyorum, ama etraf kalabalık olmaya başlayınca polis geliyor, şansıma polis bir kez uyardı beni komşudan şikayet var diye , ben de o günden sonra ısrar etmedim, sadece sonbahar-kış mevsimlerinde atış yaptım. Bana denk gelen polis iyi niyetli idi her zaman bu kadar iyi bir polise rastlayamazsınız. Komşularınız ile aranız ne kadar iyi olsa da sonunda mutlaka birinin ya sizi uyaracağı ya da kolluk kuvvetini arayacağı aşikar. Allah İstanbul'daki silah severlere kolaylık versin, gerçekten işiniz çok zor.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|