Talon grips
Benim her silahımda kullandığım, atışı hem daha konforlu hem daha isabetli yapmanızı sağlayan müthiş bir aksesuar,aşağı yukarı her silah markası ve modeli için ürünleri mevcut,ben özellikle pro modelini tavsiye ederim,Türkiye gönderimleride mevcut.
Saygılarımla.

https://talongungrips.com/
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
Pro çok zımparamsı mı? Kıyafetlere zarar verdiği söyleniyor tam zımpara gibi olanlar. Ben klasik rubber black aldım ama aklım proda kaldı
Glock 48 & Beretta 1301 Tactical
Silah Sever Aile Babası
Bul
Sayın Bvrak,
Pro olan zımpara gibi değil,rubberla granulate(zımpara) arası gibi,giysinize herhangi bir zarar asla vermez,ama vucuduna değerse taşırken bir süre boyunca (dahada yumuşayana kadar)acıtabilir,ben pro kullanıyorum sürekli çünkü atışda çok farkettiriyor,rubber da özellikle agresif kabzeleri çok rahat hale getiriyor, ama atış için kavramayı çokda iyileştirmiyor,yalnız sitede yazdığı gibi öyle 2-3 sene ömrü yok,tabi bunun taşımayla da ilgisi var,mesela çantada taşıdığınız zaman oldukça zarar görüyor dökülüyor üstündeki parçalar(rubberda ve granulate olmaz ),ben bir silahımınkini bir sene olmadan değiştirdim.

Saygılarımla.

Pro:

[Resim: IMG-1638.jpg]

[Resim: IMG-1639.png]
[Resim: IMG-1640.png]

Rubber:

[Resim: IMG-1642.jpg]
[Resim: IMG-1643.png]

Granulate(zımpara):

[Resim: IMG-1644.jpg]

[Resim: IMG-1646.png]
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
Teşekkür ederim fikir sahibi oldum. Bir ara pro olandan da edineyim dursun kenarda.
Glock 48 & Beretta 1301 Tactical
Silah Sever Aile Babası
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Bvrak'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi