Yorumları: 123
Konuları: 31
Teşekkür Alındı: 103 mesajda 364
Teşekkür Verildi: 336
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
• Actionman (15-02-2026)
Yorumları: 785
Konuları: 232
Teşekkür Alındı: 732 mesajda 3,919
Teşekkür Verildi: 1,315
Bu durum normaldir. Bir çok tabancada söküm sonrası irca yayı yerinden oynar.
Aşağıdaki 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz:4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
• 1905sss (08-04-2024), Actionman (15-02-2026), AliGalip (07-04-2024), sentinel (12-04-2024)
(07-04-2024, 21:28)ceycey yazdı: Bu durum normaldir. Bir çok tabancada söküm sonrası irca yayı yerinden oynar.
Teşekkür ederim. Firma yetkilileri de oldukça ilgili ve onlar da aynı yanıtı verdi. Malum, mevzu atış olunca risk almak istemediğim için aklımda şüphe kalsın istemiyorum.
Yorumları: 16
Konuları: 2
Teşekkür Alındı: 7 mesajda 24
Teşekkür Verildi: 1
10-04-2024, 02:27
(Son Düzenleme: 10-04-2024, 02:39, Düzenleyen: Öner Avcı.)
Sevgili Ali Galip bu tabancayı deneme fırsatınız oldumu ? Şayet oldu ise şarjör kaynaklı besleme sorunu yaşadınızmı ? Zira arkadaşa sıfır MKE ' den aldığımız STR MC9 poligonda bize şarjörden dolayı besleme sorunu yaşattı. Atış esnasında üst kapak geride kalarak besleme yapamıyordu. Sarjörü dikkatli incelediğimde sarjör içindeki fiseklerin olması gereken açıdan daha dik ( yukarı doğru ) durduğunu fark ettim. Fabrikayla iletişimden sonra sarjör yayında sorun olduğunu söyleyip yeni sarjörle değiştirdiler. Bir diğer sıkıntı ise sürgü mandalına atış esnasında parmağınızın denk gelmesi sonucu farkında olmadan hareket ettirip son fişekten sonra üst kapak geride kalmıyor olması. İnsaAllah siz bu sorunları yaşamassınız.
Dahada kötüsü 1 sefer atım yatağında fişek varken üst kapak kendini kilitledi tornavida ile kastırarak açabildik. Sevgili Ceycey bu konu hakkında bir bilginiz varmı acaba çünkü daha önce Glock 17 gen4 tabancadada bu kitlenme sorununu yaşamıştık.
Üst kapak yerinde vede fişek namlu yatağında iken tabancanın kendini kitlemesi ancak tornavida ile kızaklara baskı uygulayarak açabildik. Bu şekilde kitlenmenin çelik tabancalarda olduğuna hiç sahit olmadım. Hadi polimeri plastik olduğu için bir yere kadar tornavida ile esnetip kurtarabiliyorsunuz keza çelikte böyle bir şansınızda olmaz.
(10-04-2024, 02:27)Öner Avcı yazdı: Sevgili Ali Galip bu tabancayı deneme fırsatınız oldumu ? Şayet oldu ise şarjör kaynaklı besleme sorunu yaşadınızmı ? Zira arkadaşa sıfır MKE ' den aldığımız STR MC9 poligonda bize şarjörden dolayı besleme sorunu yaşattı. Atış esnasında üst kapak geride kalarak besleme yapamıyordu. Sarjörü dikkatli incelediğimde sarjör içindeki fiseklerin olması gereken açıdan daha dik ( yukarı doğru ) durduğunu fark ettim. Fabrikayla iletişimden sonra sarjör yayında sorun olduğunu söyleyip yeni sarjörle değiştirdiler. Bir diğer sıkıntı ise sürgü mandalına atış esnasında parmağınızın denk gelmesi sonucu farkında olmadan hareket ettirip son fişekten sonra üst kapak geride kalmıyor olması. İnsaAllah siz bu sorunları yaşamassınız.
Dahada kötüsü 1 sefer atım yatağında fişek varken üst kapak kendini kilitledi tornavida ile kastırarak açabildik. Sevgili Ceycey bu konu hakkında bir bilginiz varmı acaba çünkü daha önce Glock 17 gen4 tabancadada bu kitlenme sorununu yaşamıştık.
Üst kapak yerinde vede fişek namlu yatağında iken tabancanın kendini kitlemesi ancak tornavida ile kızaklara baskı uygulayarak açabildik. Bu şekilde kitlenmenin çelik tabancalarda olduğuna hiç sahit olmadım. Hadi polimeri plastik olduğu için bir yere kadar tornavida ile esnetip kurtarabiliyorsunuz keza çelikte böyle bir şansınızda olmaz.
Öner bey, Sarsılmaz parabellum fişekten yaklaşık 50 tane attım, tek şarjörü denedim besleme sorunu olmadı. İlk fırsatta diğerlerini de deneyeceğim. Sürgü kilitleme gibi sorun da yaşamadım.
Bir kez, fişek bitince sürgü geride kalmadı, onun nedeni de parmağımın sürgü bırakma mandalına temas etmiş olmasıydı. Stoeger müşteri hizmetleri oldukça ilgili ve sorun çözme odaklı, sıkıntılarınızı hızla çözeceklerine inanıyorum.
Kazasız belasız atışlar dilerim.