Tekirdag Zortul Poligon hakkında
Merhaba Sayın Üüyeler,
Çorlu’da ikamet etmem nedeni ile fırsat buldukça Tekirdağ Özcanlar Köfte Salonun arkasında Toki Konutları mevkiinde bulunan Zortul Poligona gidiyor ve tabanca atışı için nefsimi köreltiyordum. Poligon hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse 5 atış yoluna sahip ve envanter açısından çok zengin değil ancak evime yakın olması ve bölgede tek olması nedeni ile tercih sebebi oluyor.
Uzun bir aradan sonra dün havanın da kapalı olması nedeni ile hanım ve ben poligona gitmeye karar verdik. Hanım yakındaki  parkta oğlanla vakit geçirirken ben de 15 adet atış yapayım diye düşündüm.
İçeri girdiğimde görevli önce geliş nedenimi sonra mesleğimi ve kaç kişi atış yapacağımızı sordu. Sivil olduğumu ve tek başıma atış yapacağımı söyleyince emniyet ve silahlı kuvvetler mensubu harici kişilerin tek başlarına poligonu kullanmalarına izin vermediklerini söylediler. Nedenini sorduğumda yaklaşık 6 ay önce talihsiz bir olay yaşadıklarını ve tek başına gelen kişinin kendine zarar vermeye çalıştığını ve sevindirici olarak kötü bir olay yaşanmadan engellendiğini söylediler. Bu olay sonrasında sivillerin tek başlarına atış yapmalarına izin vermediklerini ilettiler. Teşekkür ederek çıktım.
Tek temennim bunun bana özel bir uygulama olmaması.
Tekirdağ’da ikamet eden ve tek başına bu poligonu kullanmak isteyen sivil üyelerimizi bilgilendirmek istedim.
Saygılarımla,
Bilhan Mutlu
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için bilhan'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn. bilhan, uygulama size özel değil. Farklı poligonlardan ve başka kişilerden de bu uygulamayı duydum.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
Teşekkürler sayın Sentinel,
Aslında poligon işletmecilerine hak vermiyor da değilim, yakın tarihte Diyarbakır'da bir doktor intihar etmişti. Bir yerde kendilerini korumaya çalışıyorlar.
İlk mesajıma yazmayı unuttuğum bir bilgiyi de eklemek isterim, bulundurma ruhsatı sahipleri bu poligonda bu uygulamanın dışında tutuluyormuş. Bulundurma ruhsatınız varsa tek başınıza atış yapabilirsiniz.
Maalesef ben de bulundurma ruhsatı da olmadığından tek ve en basit çözüm yolu olarak hanımı kandırıp beraber atışa gitmek olacak.
Saygılarımla,
Bilhan Mutlu
Bul
(02-05-2024, 12:24)bilhan yazdı: Teşekkürler sayın Sentinel,
Aslında poligon işletmecilerine hak vermiyor da değilim, yakın tarihte Diyarbakır'da bir doktor intihar etmişti. Bir yerde kendilerini korumaya çalışıyorlar.
İlk mesajıma yazmayı unuttuğum bir bilgiyi de eklemek isterim, bulundurma ruhsatı sahipleri bu poligonda bu uygulamanın dışında tutuluyormuş. Bulundurma ruhsatınız varsa tek başınıza atış yapabilirsiniz.
Maalesef ben de bulundurma ruhsatı da olmadığından tek ve en basit çözüm yolu olarak hanımı kandırıp beraber atışa gitmek olacak.
Saygılarımla,
Bilhan Mutlu

Her şerde bir hayır vardır, umarım bu vesile ile yurdumuza yeni ve biliçli silahseverler kazandırırsınız.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi