Yeniden Colt Python
Geçen gün Tabanca ve Tüfek sitesine girdim. Tesadüfen Colt Python’ların yeniden üretimine 
başlandığı haberini gördüm.2020’den itibaren 4.25 inç ve 6 inç olarak ,2022’de 3 inç imal edilmiş. 
Sevindim. Zira “revolverlerin Rolls Royce’u “ olan bu tabancanın etrafta görünmesi beni mutlu eder. 
Yeni Colt Python 3 inçten  birkaç resim:

[Resim: iixi79b.png]

[Resim: lkvw8wy.jpg]

Bu da 4 inç:

[Resim: 8ozqsb2.jpg]

1955-2005 arası 2,5-8 inç arasında bir çok boyda üretilen Python’lar, ince işçiliği ve zarafetleri
ile koleksiyonerler tarafından tercih edilmiştir. Rakiplerine göre daha kırılgandırlar. Çok fazla 
3.57 magnum mermiyle atış yapıldığında, sorun çıkartmışlardır. İlk nesil Python’lardan birkaç resim:

[Resim: ohdy085.jpg]

[Resim: fie7axe.jpg]

[Resim: tcn8r87.jpg]

Yeni nesil Python’larda anladığım kadarıyla birkaç değişiklik var:

[Resim: 2azclgy.png]

Gez yapısı değiştirilmiş. Kabzanın arka kısmı kuvvetlendirilmiş. Gezin alt kısmında metal % 30 
daha güçlendirilmiş. Ayrıca, kabzadaki V şeklindeki maşa yayı U şekline dönüştürülmüş. Bir de
kabzalar tamamen ahşap hale getirilerek, desenler değiştirilmiş.
Tabancanın kırılgan yapısı zarafetinden ve işçiliğinden taviz vermeden güçlendirilmeye çalışılmış
gibi görünüyor. Bence çok şık.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
(30-04-2024, 10:11)ceycey yazdı: Geçen gün Tabanca ve Tüfek sitesine girdim. Tesadüfen Colt Python’ların yeniden üretimine 
başlandığı haberini gördüm.2020’den itibaren 4.25 inç ve 6 inç olarak ,2022’de 3 inç imal edilmiş. 
Sevindim. Zira “revolverlerin Rolls Royce’u “ olan bu tabancanın etrafta görünmesi beni mutlu eder. 

Elinize sağlık. Her ne kadar seçim şansım olsa SW 686 tercih edecek olsam da Python çok güzel ve klasik bir tabanca.

2020'de yeniden üretimine başlanan tabancalarda bazı problemler çıktığını ve pek çok yeni üretimin garanti kapsamında fabrikaya geri döndüğünü okumuştum, USA forumlarında.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
(30-04-2024, 13:21)blacksea yazdı:
(30-04-2024, 10:11)ceycey yazdı: Geçen gün Tabanca ve Tüfek sitesine girdim. Tesadüfen Colt Python’ların yeniden üretimine 

Elinize sağlık. Her ne kadar seçim şansım olsa SW 686 tercih edecek olsam da Python çok güzel ve klasik bir tabanca.

2020'de yeniden üretimine başlanan tabancalarda bazı problemler çıktığını ve pek çok yeni üretimin garanti kapsamında fabrikaya geri döndüğünü okumuştum, USA forumlarında.

2.Gen daha sağlam malzemeden üretildiğini ve mekanizmanın biraz daha basitleştirildiğini okumuştum. İkinci nesilden ciddi şikayetlerden dolayı birçoğu fabrikaya geri gönderilmiş. Ayrıca ikinci nesilde ciddi kozmetik hatalar vardı. Bu sorunu daha sonra çözdüler mi bilemiyorum.

2025 yılında gelecek olan partide Python 6” ve 4.25” modelleri olacakmış.

https://www.facebook.com/share/p/dAfbLKpykUTd75jF/
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ombra'e teşekkür ederiz.
Bul
Faaliyetlerine CZ Bünyesinde Devam Etmekte Olan Hartford,CT,ABD Merkezli Colt’s Manufacturing LLC Ürünü Tabancaların Müşterilerimize Sunulması Çalışmalarımız Kapsamında İlk Partinin 2025 Yılı Başında İthal Edilerek Satışa Sunulması MKE Tarafından Uygun Bulunmuştur. Bu Partide Aşağıdaki Modellerin Mevcut Olması Beklenmektedir:
-PYTHON 6”
-KING COBRA 3”
-PYTHON 4.25”
-ANACONDA 6”
-DEFENDER
-COMPETITION STAINLESS
-GOLD CUP , NATIONAL MATCH ve THROPY
-COMBAT COMMANDER
-COMBAT ELITE GOVERNMENT
-DELTA ELITE
-COMBAT ELITE COMMANDER
-COMPETITION PLUS
-GOVERNMENT ST.STEEL 1911C
Değerli Müşterilerimize Göstermekte Oldukları İlgiden Ötürü Şükranlarımızı Sunar, Uygulanmakta Olan Yüksek Vergi ve Fon Oranlarının Makul Seviyelere Çekilmesi Taleplerimizi Buradan da Yetkililere Arz Ederiz. Saygılarımızla.
https://www.coltturkiye.com
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için CZ-COLT Türkiye'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi