Balistik Market
Arkadaşlar,Balistik Market için bir konu açıyorum.Firma temsilcisi bu bölümden tanıtım ve
paylaşım yapacak.Siz de soru sorabilirsiniz.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Kendilerinden bir kaç alışveriş yapma imkanım oldu. İlgili ve güvenilir olduklarını gördüm, alışveriş sürecinden memnun kaldım.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: ed2kgmu.jpg]

Selamlar,

Yerli ve milli üreticimiz 3E firmasının ürünlerini youtube kanalımızda inceledik ve daha sonrasında kendilerinin teklifleri 2024 yılının başlarında perakende satışına başladık. Diğer yerli optik üreticileri ile de perakende satış hakkında bazı görüşmelerimiz olmuştu, lakin diğer firmalarda yekten yasak satılamaz gibi garip bir kanuna inandıklarına şahit olunca kendilerini inançları ile baş başa bıraktık. Sonuçta herkesin inancına saygı duyan bir işletmeyiz. 

3E tarafından tasarlanıp üretilen 12ga'ya kadar sorunsuz bir şekilde çalışma sağlayan ve satışına başladığımız günden bu yana her hangi bir arıza servis kaydı olmayan CRS Gen I modelinde %20 civarında indirim söz konusudur. Henüz kampanya süresi bitimi hakkında bilgimiz olmamakla beraber forum üyelerine bu üründe geçerli 500 TL değerinde ekstra kupon tanımlamak istedik. Satın almak isteyen forum üyeleri doğrudan bizimle irtibata geçip kullanıcı adlarını veya forum üyesi olduklarını beyan etmeleri halinde kopun kodu kendilerine iletilecektir.

*Forumda ki yönetici arkadaşlara foruma katılırken bazı fırsatlar ve tanıtımlar için söz vermiştik. Biraz ihmal ettik kendilerinin hatırlatması ile hemen bir ürünle telafi edelim istedik.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için BalistikMarket'e teşekkür ederiz.
[Resim: 5bnmntl.jpg]

Selamlar,

Değerli arkadaşlar kısa süreli olarak ortalama %50 civarında 3E firması tarafından firmamıza özel bir indirim tanımlanmıştır. Bir çok ürünü sadece 5 gün boyunca indirimli fiyattan satın almanız mümkündür. Foruma bu gönderiyi geç atmam sebebiyle fazladan 2 gün forum üyelerine özel 11.11 fiyatları süre olduktan sonrada geçerli olacaktır.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için BalistikMarket'e teşekkür ederiz.
Selam ,sizinle iletişime geçebileceğim bir telefon numaranız var mı ?
Bul
[Resim: 92o1fka.jpg]

Selamlar,

Bir süre önce 3E Elektro Optik firmasıyla paylaştığımız ve onların da projeleri arasında yer alan, Shield RMS/SMS ayak izine sahip elektronik nişangah modeli S1X nihayet Prohunt fuarı sonrasında satışa sunulacak. Ülkemizde özellikle Canik Mete serisi tabancalarla uyumlu, Shield footprint’e sahip modellerin azlığı nedeniyle bu ürünün siz değerli silahseverlerin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Elbette forum üyelerine özel bir indirim kodu da sağlayacağız. Ürün internet sitemize yüklendikten sonra bu kodu sizlerle paylaşacağız.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için BalistikMarket'e teşekkür ederiz.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi