Arkadaşlar, bildiğiniz üzere eski forumda sadece bilgi edinip-bilgi paylaşmıyorduk; okuldaki öğrenciler gibi kaynaşıyor, yeni dostluklar ediniyor ve çeşitli etkinlikler yapıyorduk. Forumdan üyelerin olduğu bir şehre gidince, onlara mutlaka uğruyorduk. Birbirimizi görünce sarılıyorduk. Büyük bir sınıf gibi olmuştuk. Tabi forum kapanınca bu ilişkiler de sekteye uğradı. Forum 2008 yılında kuruldu. Dile kolay 15 sene olmuş. Yavaş yavaş orta yaşlı/yaşlı sınıfına dahil olduk. Ben artık 58 yaşındayım. Bu nedenle artık dinozor olduk. Eski forumda olup da aramıza katılan üyeler bu konuya bir selam mesajı gönderip yaşlarını da yazarlarsa sevinirim. Bazen nickleri hatırlamıyorum. Hem dinozorlar hem de yeni forumdaşlar hoş geldiniz!
|
Dinozorlar Föyü
|
|
17imde (23 Nisan 2010
) kaydoldum. Şimdi yaşım 31 ben yaş itibariyle dinozor olamam ama 14 yılda biraz büyüdük diyelim.Saygılar.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
Herkese merhabalar,
Üye olduğumda forum sanırım 1 yaş civarlarındaydı. Her kesimden ve çeşitli yaş gruplarından çok sayıda arkadaş edinmiş olmam her halde en büyük kazanç oldu. Onun haricinde çok güzel bilgiler edindim, tecrübe paylaştım. Çeşitli etkinlikler yaptık ve zevk aldık. Bazı arkadaşlarla ilişkilerimiz sekteye uğrasa da hala epey bir forum kaynaklı dostluğumuz mevcut. Geriye bakınca gülümseten anlar kaldı aklımda. Forumun son dönemlerinde bir süre ara verdim. Haaaa, bazı hak arama mücadelelerimiz de oldu. Sonunu pek getirememiş olsak da. ![]() Kayıplarımız var. Pandemi döneminde Ahmet abiyi (xlcod3r) yani goca özel harekatçıyı kaybettik. Zaman zaman uzun sohbetlerimiz olurdu kendisiyle. Mert ve net bir insandı. Allah kabrini nur etsin. Yine Ali Kozanoğlu büyüğümüzün kaybını yaşadık, üzüntüm kendisiyle hiç yüz yüze sohbet edememiş olmamdır. Bu arada epey bir ilginç (hatta gereksiz) insanda tanıdık bu vesileyle. Malum sanal ortamda arkadaşlık, perde arkasından Safiye Ayla'dan şarkı dinlemek gibi bir şey. Ses güzel ve makam yerinde ama perde açılmadan gerçek yüzler seçilemiyor. ![]() Uzunca bir süredir ülkenin her köşesinden bir arkadaş tanımama vesile olan bu ortamda bulunma sebebimiz ise silahlara olan muhabbetimiz. Yaşıma gelince, 50 yaşını geçtim fakat ben sayın ceycey'den daha gencim.
Değerli dostlar,
Dinozor deyince, envai çeşidi var. Ben 2015 yılında ot yiyen yavru bir Brontozorus olarak foruma katıldım. Girdiğide havada uçak pterodaktiller üzerime pikeler yaparak, kaçacak köşe bucak arattılar. Bu arada her şeyi yiyen çenesi güçlü Tirannozorus Rex'ler bir kaç ısırık alıverdi. Bu dönem Mezoik dönemin Kreassik dönemi geçmiş, Jurassic dönem yaşanıyordu. T.Rex'lerden White Eagle, yazım ve imla hatası yapan gariban dinozor yavrularını fena ısırırdı. Lupus adlı Bilge dinozor, nadiren kükrer ama ortalık darmaduman olurdu. Herkesin hem sevdiği hem de saydığı dinozorlardandı. xclod3r yürüdüğü yolu titreten ama doğru yoldan giden bir dinozordu. İlker diye yönetici bir dinozor triassik döneme geçileceği, yeni tür Tireopod, Ornipodların ortamı kirleteceği, T.Rex'leri bile bezdireceği konusunda uyarıldı. Eskiler haklı çıktı. Çiksulub taraflarına düşen büyük meteor, yalnız dinosorlar dönemini değil TT dünyasını bitirdi. Günümüze gelirsek, ben Cumhuriyetimizin 25. yılında dünyaya gelmiş bir arkadaşınızım. Dinozorluk biyolojik yaş ile değerlendiriliyorsa, Osman kardeşim ile dinozorluğu kimseye bırakmayız yani... Hepinize sevgiler, saygılar. İyi ki varsınız
Fortis Fortuna Adiuvat
22-02-2024, 17:39
(22-02-2024, 17:29)Sabri yazdı: Değerli dostlar, Harika bir yazı! Böylece dinozor türlerini de öğrendik. Forum hala öğretmeye devam ediyor.
22-02-2024, 21:43
Herkese merhaba,
Ben foruma 2014’de katıldım. Çocukluğumda oynadığım (!) babamın 7.65 Kırıkkalesi dışında eline silah almamış (askerdeki G3 de hariç) birisi olarak ilk silahlarımı forum sayesinde aldım. Hatta ilk tabancamı Sn.Lupus’un yardımıyla almış olmam dışında ilk temizliğini de kendisi yapmıştı. Başta Sayın Sabri olmak üzere şahsen de bir çok forumdaşla tanışma şerefine eriştim. Güzel buluşmalar yaptık. Sonra ortaçağ başladı işte malumunuz ama onu da yeni forumumuzla aşacağız inancındayım. Bu arada yaşım 53. Saygılar…
Çocukken babamın İspanyol çiftesi, mahalle bakkalından emanet aldığımız İtalyan namlulu lakin markasız kubuzu ile ne idüğü belirsiz bir tek kırma, Konya tüfekleri ile avcılık derken, bıraktığım ateşli tüfekler merakıma yıllar sonra 2014 yılında foruma üye olarak devam ettim, ve geçmişte adını koyamadığım tecrübelerim okuduklarım sayesinde anlam kazandı. Gayri nizamilikten uzak, rafine bilgilerin yer aldığı, disiplinli bir forumdu. Boş söze yer yoktu. Sn lupus bir konuya cevap yazdığında Dede Korkut söz almış gibi her hecesini okuyor, paylaşımımı beğendiğinde ise çalışkan çocuk gibi gururlanıyordum. Yüz yüze tanıdığımda son derece saygılı ve kibar olan kendilerinin forumdan uzaklaşması üzmüştü. Sadece okumak değildi mesele, okudukça öğrendim, öğrendikçe daha farklı kaynaklara ulaşmaya vesile oldu forum paylaşımları. Sayısız yabancı inceleme ve yorumları okudum forum vesilesi ile.
Silahı tehlike ve beklenmeyene karşı tedarikli olma disiplininde bir araç olarak gören bilge üyeleri sayesinde, sorumsuzca silah kullanan, algıları bozan genel silah meraklılarından daha yüksek bir seviyede duran bu forum bana bir şeyler katmış ki, envanterine 2-3 ayda bir yeni bir tüfek kazandıran bir memur kardeşim her ay fikir almak için kafamı ütülüyor, ben de okuduklarımı hatırladıkça kendisine aktarıyorum. 46 yaşındayım. Kendim eskisi kadar vakit ve nakit ayıramasam da diğer üyelerin paylaşımları merakla bekliyorum.
23-02-2024, 00:48
Herkese merhabalar,
Herkes yazınca farkettim ki ben kaç senesinde foruma katıldım hatırlamıyorum,2017 senesinde bir kere şifremi unutmuş tekrar başka bir nickle üye olmuşdum,tam senesini hatırlamıyorum ama İstanbul profilo avm de çok kişi olmasakda bir buluşma gerçekleşdirmişdik,fotoğrafı forumda paylaşmışdık,bulabilirsem tekrar paylaşacağım. Yaşım 45.
Değerli arkadaşlar,
Eski foruma 2012 yılında üye olmuştum. Eşsiz bir bilgi kaynağı olan forumdan en büyük kazanımım halen devam etmekte olan dostluklar oldu. Bu gün, burada, forum çatısı altında bir araya gelmemizi sağlayan kurucu üyelere teşekkür ediyorum. Herkese iyi forumlar.
23-02-2024, 14:16
Kıymetli Dostlar,
Sn. hakan’ ın bilgilendirmesi ile forumun kurulduğunu öğrendim. Güzel bir haber oldu benim için. 2009 yılında dahil olmuştum. Ne kadar çok şey öğrendim. Çok fazla güzel insanla tanıştım. Umarım mecrasından sapmadan ve yine kesintiye uğramadan uzun yıllar boyunca, sürekli yeni şeyler öğrenmeye devam edebileceğim bu kutsal bilgi kaynağı mevcudiyetini korur. Herkese mahsusan selam ederim. Saygılarımla… |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)
) kaydoldum. Şimdi yaşım 31 ben yaş itibariyle dinozor olamam ama 14 yılda biraz büyüdük diyelim.