Mod Buluşmları
3 Eylül 2024 günü  barisdogan'la birlikte Sn.Sabri'yi Urla'daki evinde ziyaret ettik. Hocamızla
birlikte sessiz ve huzurlu bir ortamda silahlar,forum vd konular üzerinde uzun bir sohbet ettik.
Tabi silahlar ve tüfekler de ortaya çıkartıldı, beraberce inceledik. Konukseverliği ve hoş sohbeti
için çok teşekkür ederiz.

[Resim: 32225qz.jpg]

[Resim: tt4ayax.jpg]

[Resim: flrws8f.jpg]
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Değerli forumdaşlarım,

TT forum sayesinde güzel ülkemin her tarafından, güzel insanlarla tanışma imkanı elde ettim. Fırsat buldukça da bir araya geliyoruz. Sn. ceycey'in evvelki günkü ziyaretinden son derece mutlu oldum ve çok keyifli bir zaman dilimi geçirdik.

2016 yılında Sn. Osman Ortaç'ın İzmir ziyaretinde kalabalık bir TT forumdaş grubu ile buluşmuş, güzel sohbetler yapmıştık. 

[Resim: Ortac.jpg]
7 Haziran 2023 de Sn. Ortaç yine İzmir'e geldiğinde Kültürpark Tenis klübünde bir araya geldik. Yanındaki 6.35 ini sevip okşamıştık. Tenis Klübü yönetim değişikliği nedeniyle restoran ve kafe hizmetlerindeki sorun dolayısıyla iyi ağırlayamadığımızın üzüntüsünü duymuşumdur. Akranımın bunu sorun etmediğini biliyorum ama işte...

Biraz daha geriye gidelim. Telefonda epey sohbetimiz olan Sn. turkmenoglu 27 Temmuz 2019 da İzmir'e geldiğinde bizim atış alanında bir vakit geçirme, değişik silahları test etme imkanımız olmuştu:

[Resim: Gencay.jpg]
Solda sağa Kağan, Kanuni, Oberon, turkmenoglu ve Sabri. Keyifli bir gün geçirmiştik. Sn. turkmenoglu Beretta 1301 e taktik tüfek olarak mesafelidir. Ama yine de test etme imkanımız olmuştu:

İzmir'e yolu düşen forumdaşlarımızla tanışmak ve buluşmaktan mutlu oluruz.

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
Güldüm kendime, ayakkabı dışında bu satırları yazarken hala tamamen aynıyım Smile Saçlarda biraz beyazlama var orası ayrı Smile
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için turkmenoglu'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi