Glock 47 ve 48 Aksesuar Hk.
Sevgili Dostlar,

Glock 47 ve 48 modelleri için maalesef Türkiye' de aksesuar bulamıyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim kydex kılıf ve yedek şarjör yurtdışından özellikle Amerika' dan alabilir miyim? Türkiye' ye gelirken havaalanında, gümrükte sıkıntı yaşar mıyım?Öneri ve tavsiyelerinizi bekler, iyi forumlar dilerim.
Glock 48 & Canik TP 9 SF Mete S
Bul
(31-10-2024, 01:30)saysay yazdı: Sevgili Dostlar,

Glock 47 ve 48 modelleri için maalesef Türkiye' de aksesuar bulamıyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim kydex kılıf ve yedek şarjör yurtdışından özellikle Amerika' dan alabilir miyim? Türkiye' ye gelirken havaalanında, gümrükte sıkıntı yaşar mıyım?Öneri ve tavsiyelerinizi bekler, iyi forumlar dilerim.

Kydex kılıfta sorun olmaz.Ancak,şarjörün gümrükte takılma olasılığı yüksek.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
MFG 48 için güzel kydexler yaptı. Ben de MFG nin bir tane sidecar bir tane iç kılıf bir tane de apendix kılıfı mevcut. Şarjör kütüklüğü de yapıyor isteyince.

Şarjör için de NY silah da hem orijinal var hem de shield Arms 15 li var
Glock 48 & Beretta 1301 Tactical
Silah Sever Aile Babası
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Bvrak'e teşekkür ederiz.
Bul
(09-11-2024, 02:15)Bvrak yazdı: MFG 48 için güzel kydexler yaptı. Ben de MFG nin bir tane sidecar bir tane iç kılıf bir tane de apendix kılıfı mevcut. Şarjör kütüklüğü de yapıyor isteyince.

Çok teşekkür ederim. 15 li şarjör mü yoksa 2-3 tane 10 lu orijinal şarjörünü mü alsam arada kaldım. 15 li şarjörde yay çok sıkı olup verim açısından nasıldır bilemedim?
Bul
(09-11-2024, 23:50)saysay yazdı:
(09-11-2024, 02:15)Bvrak yazdı: MFG 48 için güzel kydexler yaptı. Ben de MFG nin bir tane sidecar bir tane iç kılıf bir tane de apendix kılıfı mevcut. Şarjör kütüklüğü de yapıyor isteyince.

Çok teşekkür ederim. 15 li şarjör mü yoksa 2-3 tane 10 lu orijinal şarjörünü mü alsam arada kaldım. 15 li şarjörde yay çok sıkı olup verim açısından nasıldır bilemedim?

Ben olsam bu boyda bir tabanca için üzerinde 10'lu yedeklerini de 15'li şarjör tercih ederdim.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
Mantıklı, çok teşekkür ederim
Bul
(09-11-2024, 23:50)saysay yazdı:
(09-11-2024, 02:15)Bvrak yazdı: Şarjör için de NY silah da hem orijinal var hem de shield Arms 15 li var

Ben aldım ve hiç kullanmadım. Taşımada güvenmedim. Şarjör mandalının metal olan ile değişmesi de gerekiyor. Fabrika mandalı polimer, SA şarjörü metal. Metal şarjör polimer mandalı kısa sürede yiyor. Ben şahsen güvenebileceğim 10 lu şarjör olmasını tercih ettim.

Bence Shield Arms 15 linin geometrisi de farklı. Orijinal şarjörü taktiğim ve kitlendiği kütüklüğe SA nın şarjörü kilitlenmiyor. Huylandım. Zaten Amerikalıların geri dönüşleri de çok iyi değil. Kiminde çok sorun çıkardı kiminde düzgün çalıştı. Gen2 Gen3 vs çıkardılar ama sorun halen çıkıyor.

(10-11-2024, 07:50)sentinel yazdı: saysay
İşin sonunda 10 kapasiteyi kabullenmek gerekiyor. Bence 10 kapasite gerçek hayat senaryolarında yeterli. Çok farklı bir senaryoyu ön görüyor ve çok tedbirli olmak isteniyorsa 1 değil 2 yedek şarjör taşınabilir.
Glock 48 & Beretta 1301 Tactical
Silah Sever Aile Babası
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Bvrak'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar.
10 lütfen şarjör un yanında
15 li şarjör,kapasite artışı bakımından iyi olur diye düşünüyorum.
Bir tanidigim,2 adet 15 li şarjör ile 48 modelinin taşıdığını,polinom artışlarında sorun yaşamadığını söylemişti.
45 cal tabanca tanıyan biri olarak,Glock 48 ilk fırsatta almak istediğim bir model.Aldigimda da 3 tane 15 li şarjör alacağım belirtmek isterim,size de tavsl
Ye ederim.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için SERKAN GEÇGEN'e teşekkür ederiz.
Bul
15 li şarjörü denedim fakat atışlarda her şarjörde 2/3 adet fişek sıkışma sorunu yaşadım. İçime sinmediği için 15 li şarjör kullanmıyorum. Onun yerine orjinal 10 kapasiteli 4 adet şarjör, 1 tanede 19 lu şarjör taşıyorum. 19 lu şarjör uzun fakat sorun yaşamadığım bir şarjör…
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi