CZ 2024 ürün gamı değişikliği
Merhabalar.

CZ katalogunda ve tasarımlarda bazı değişiklikler yaptı.

CZ 75 B Omega'nın üretimden kaldırıldığı zaten malumdu.

Ancak CZ P-07'de üretimden kalkmış. CZ P-09'da bir takım değişiklikler yapılmış (ben nişangahlar ve gövde ergonomisindekileri fark ettim sadece ve hepsinde optik yatağı artık standart olmuş) ve CZ P-09 Compact olarak yeni bir model gelmiş (bu aslında CZ-P07) Yeni seri P-09 NOCTURNE olarak isimlendiriliyor

Malum yeni parti CZ'ler gelecek.

Satın alacak forumdaşların bu bilgileri göz önünde bulundurması faydalı olabilir.

Saygılarımla.

Kaynak: https://www.czub.cz/en/firearms-and-prod...9-nocturne

Yeni P-09 C (Compact) NOCTURNE (Eski P-07)
[Resim: 53]

Yeni P-09 F (Full) NOCTURNE (Eski P-09)
[Resim: 53]
75BΩ - G43X - 686/3 -  USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
"Yeni P-09 F (Full) NOCTURNE (Eski P-07)"  yerine "Yeni P-09 F (Full) NOCTURNE (Eski P-09)" olması gerekiyor.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için CZ-COLT Türkiye'e teşekkür ederiz.
Bul
(15-12-2024, 11:34)CZ-COLT Türkiye yazdı: "Yeni P-09 F (Full) NOCTURNE (Eski P-07)"  yerine "Yeni P-09 F (Full) NOCTURNE (Eski P-09)" olması gerekiyor.

Teşekkürler Cengiz bey. Hatalı ifademi belirttiğiniz gibi düzelttim.

Öyle sanıyorum bu tabancalar şimdi gelen partide yok ancak bir sonrakinde olabilirler.

Belki fiyatlarda da değişiklik olabilir. CZ 100$ oynatsa bize 500-600 dolar bandında yansıyacağı için belki bu partiden almak daha avantajlı olabilir.

Ben bunları düşündüm, belki sizde bilgi vermek istersiniz.

Saygılarımla.
75BΩ - G43X - 686/3 -  USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
Bul
İlginize teşekkür ederim.

Doğrudur, bir sonraki partide fiyatlarda mutlaka ciddi artış olacaktır. Zira P-07 ve P-09 modellerinde bu son partileri indirimli fiyatlarla getiriyoruz.

Ayrıca, P-07 ve P-09 modellerimize müşterilerimizin büyük ilgisi devam ediyor. Bir de, her yeni model çıkışında ilk başta bazı sıkıntılar yaşanabilmektedir. Bu nedenle yeni modellere bir müddet geçtikten ve model oturduktan sonra girilmesi bizim için daha uygun oluyor.

Yeni versiyonlara ait oturmuş modelleri 2026'da görebilmek dileğiyle tüm CZ severlere nezdinizde saygılarımızı sunarız.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için CZ-COLT Türkiye'e teşekkür ederiz.
Bul
İlk çıkan P-07 lerde polimer gövdede küffarın 'bulging' dediği, bel verme diye adlandırabileceğimiz ve bunun neticesinde şarjörde sıkışmaya neden olan bir sıkıntı olmuştu diye hatırlıyorum. 2008 ler. O yıllarda ben CZ 75 Compact almıştım, P-07 de listemdeydi. CZ forumu sıkı takip ettiğim zamanlar. Kısa sürede sorun giderilmişti. 

Cengiz Bey'in gelecek partideki beklenen fiyat listesini gördüm. P-07 ve P-09 almayı düşünüp bütçesi olana fiyat açısından fırsat olabilir. Neticede son yıllardaki fiyatlandırma politikasıyla alınabilir ithal tabancalar için 3500 - 4000 USD dip fiyat oldu.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi