Anket Mantis eğitim için faydalı mıdır?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kullandım. Faydalı.
22.22%
2 22.22%
Kullandım. Faydasız.
0%
0 0%
Kullanmadım. Bence faydalı.
77.78%
7 77.78%
Kullanmadım. Bence faydasız.
0%
0 0%
Toplam: 9 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Mantis nedir? Eğitime faydası var mıdır?
Merhaba. Bugün internette gezinirken "Mantis" isimli bir cihaza rastladım. Kolay bir kurulumla silahın altına takıyorsunuz. Telefon ile eşleştiriyorsunuz. Atışlar esnasında (kuru tetik, gerçek atış, airsoft, vs) çeşitli verileri analiz edip size sunuyor. Siz de bu bilgiler ışığında nerede hata yaptığınızı anlayıp ona göre çalışarak daha iyi bir atıcı oluyormuşsunuz. İddia edilen bu. Fakat ne kadar etkilidir bilemedim. 
Forumda bu cihazı bilen, kullanan kıymetli hocalarımız varsa ve değerli yorumlarını esirgemezlerse çok sevinirim. 
Bu cihaz dışında da yine eğitime katkı sağlayacak çeşitli cihaz,aparat vs önerileri varsa çok güzel olur. 

Aşağıya cihazın bir videosunu bırakıyorum. Cihazla ilgili forumun görüşlerini merak ediyorum. Sizce mantis kullanmak, kişiyi geliştirir mi?

Bul
(16-12-2024, 14:18)Ömer Faruk yazdı: Merhaba. Bugün internette gezinirken "Mantis" isimli bir cihaza rastladım. Kolay bir kurulumla silahın altına takıyorsunuz. Telefon ile eşleştiriyorsunuz. Atışlar esnasında (kuru tetik, gerçek atış, airsoft, vs) çeşitli verileri analiz edip size sunuyor. 

Sn. Ömer Faruk,

Alet güzel, lakin bir yerli tabanca fiyatına...

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese merhaba daha önce ki forumda çelik hedef yapımı konusu vardı diye hatırlıyorum. Bu başlık altına yazmamın uygun olacağını düşündüm. 5 kollu, tek parça yada benzeri hedefler ile açık alanda çalışmalar yapmak için ne gibi bir hedef seçilmeli. Vakti olan üstadların fikir vermesini rica ederim. Teşekkürler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi