16-12-2024, 14:18
Merhaba. Bugün internette gezinirken "Mantis" isimli bir cihaza rastladım. Kolay bir kurulumla silahın altına takıyorsunuz. Telefon ile eşleştiriyorsunuz. Atışlar esnasında (kuru tetik, gerçek atış, airsoft, vs) çeşitli verileri analiz edip size sunuyor. Siz de bu bilgiler ışığında nerede hata yaptığınızı anlayıp ona göre çalışarak daha iyi bir atıcı oluyormuşsunuz. İddia edilen bu. Fakat ne kadar etkilidir bilemedim.
Forumda bu cihazı bilen, kullanan kıymetli hocalarımız varsa ve değerli yorumlarını esirgemezlerse çok sevinirim.
Bu cihaz dışında da yine eğitime katkı sağlayacak çeşitli cihaz,aparat vs önerileri varsa çok güzel olur.
Aşağıya cihazın bir videosunu bırakıyorum. Cihazla ilgili forumun görüşlerini merak ediyorum. Sizce mantis kullanmak, kişiyi geliştirir mi?
Forumda bu cihazı bilen, kullanan kıymetli hocalarımız varsa ve değerli yorumlarını esirgemezlerse çok sevinirim.
Bu cihaz dışında da yine eğitime katkı sağlayacak çeşitli cihaz,aparat vs önerileri varsa çok güzel olur.
Aşağıya cihazın bir videosunu bırakıyorum. Cihazla ilgili forumun görüşlerini merak ediyorum. Sizce mantis kullanmak, kişiyi geliştirir mi?

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)