SAR 7/24
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Shepherd'e teşekkür ederiz.
Bul
benim aklım fikrim bilgim yorumlamaya yetmiyor. merak ettiğim bunları 3 modelde durduran neydi acaba? 0.1mm namlu uzunluğu farklarıyla 20 model daha çıkartabilir ve her biri için 20dk tanıtım çekebilirlerdi. sürecin bir yerinde bir şeyler olmuş ve bu kadar yeter demişler...
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
Ben bu model için olumsuz yorum yapamayacağım. Namlu stabilizasyonu için namlu yüzüğü kullanan CZ’nin kendi modellerinde yarım boy irca mili kullanıldığı için teorikte de olsa irca yayı burkulma riski mevcut. Tam boy irca mili kullanılan eski Sarsılmaz’larda ise, namlu stabilizasyonunu güçlendiren namlu yüzüğü kullanılmıyordu.

7/24 ailesinde her ikisi de mevcut. Üstelik bu modellerde tam boy gövde ve sürgü rayı da bulunuyor.

Şu an için yerli silahlar arasında alınabilecek en mantıklı çelik gövdeli tabanca ailesi Sarsılmaz 7/24 benim nezdimde.
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için cos30'e teşekkür ederiz.
Bul
Fuar videolarında bazı modellerin picatinny raylı olduğu görünürken tanıtım videosunda raylı modeller görünmüyor. Ya vazgeçtiler ya da videoya yetiştiremediler. Bir de Sarsılmaz marka reddot için tasarlanmış diğer marka reddotlar için plate olacak mı belirtilmemiş. Shot Show fuarı bugün başlayacak bildiğim kadarıyla oradan gelecek videolarda bakalım nasıl modeller olacak. Sanırım Shot Show dan 1-2 ay sonra MKE de satışa çıkar.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Gauge12'e teşekkür ederiz.
Bul
Model ilgimi çekti, aksesuar ve modifiye konusu ülkemiz şartlarında sorun. Harçlardan dolayı birden çok silah sahibi olmak sorun, modelin günlük mod ve sportif mod dönüşümü bence güzel olmuş. Geçmişte sportif modellerin kapak takımlarını oyan bir firmaydı, daha makul ve alınabilir modeller üretmeye başlamışlar.
Özel üretim modelin gezini de altın sarısı yapmaları saçma ve anlamız geldi.
Bul
Merhaba,
Red dot takılabilmesi ve çelik gövdeli olması sebebiyle beklediğim bir modeldi, Aralık sonu Taksimdeki showroom a gelmiş ve inceleme imkanı bulmuştum, kozmetik ve ergonomik olarak olarak beğendim. Ancak MKE de ne zaman satışa çıkacağı belli değildi, bekleyip yeni üretilen, henüz kullanıcı geri bildirimleri olmayan bir silah modelini almak yerine, tercihimi Canik S120 den yana kullandım.

Saygılar
C.E
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Cemery1964'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar,

Hem ellerim uzun olduğu için hem de uzun tabancaları daha çok sevdiğim için Sports modelini beğendim. Bu modelin diğer modellerden genel farkları nelerdir? Tek hareketli olduğunu biliyorum onu çift hareketliye çevirteceğim alırsam. Avantaj ve dezavantajları aktarabilecek birisi var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılar,
İlkay
Bul
Forum üyelerimizden Sn. Doğan Uçak beyfendi.
Sar 7/24 ve Canik S 120yi teknik özelliklerini tasarım amaçları ile birlikte güzel sade bir anlatımla açıklamış.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Shepherd'e teşekkür ederiz.
Bul
(21-01-2025, 04:55)cos30 yazdı: Ben bu model için olumsuz yorum yapamayacağım. Namlu stabilizasyonu için namlu yüzüğü kullanan CZ’nin kendi modellerinde yarım boy irca mili kullanıldığı için teorikte de olsa irca yayı burkulma riski mevcut. Tam boy irca mili kullanılan eski Sarsılmaz’larda ise, namlu stabilizasyonunu güçlendiren namlu yüzüğü kullanılmıyordu.

7/24 ailesinde her ikisi de mevcut. Üstelik bu modellerde tam boy gövde ve sürgü rayı da bulunuyor.

Şu an için yerli silahlar arasında alınabilecek en mantıklı çelik gövdeli tabanca ailesi Sarsılmaz 7/24 benim nezdimde.

Bu model hakkında bu yazıyı yazmıştım ve doğru olduğuna inanarak on gün kadar önce SAR 7/24 Sport modelini satın aldım.

Tabancada üretim kaynaklı bazı sorunlar olduğu için yine geçtiğimiz hafta fabrikaya teslim ettim. 2 gün sonra tarafıma teslim edileceği planlanan tabancamı aldıktan sonra çözümün bulunup bulunmadığı ile birlikte bütün süreci anlatacağım. Smile
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için cos30'e teşekkür ederiz.
Bul
(06-10-2025, 15:46)cos30 yazdı:
(21-01-2025, 04:55)cos30 yazdı: Ben bu model için olumsuz yorum yapamayacağım. Namlu stabilizasyonu için namlu yüzüğü kullanan CZ’nin kendi modellerinde yarım boy irca mili kullanıldığı için teorikte de olsa irca yayı burkulma riski mevcut. Tam boy irca mili kullanılan eski Sarsılmaz’larda ise, namlu stabilizasyonunu güçlendiren namlu yüzüğü kullanılmıyordu.

Bu model hakkında bu yazıyı yazmıştım ve doğru olduğuna inanarak on gün kadar önce SAR 7/24 Sport modelini satın aldım.

Tabancada üretim kaynaklı bazı sorunlar olduğu için yine geçtiğimiz hafta fabrikaya teslim ettim. 2 gün sonra tarafıma teslim edileceği planlanan tabancamı aldıktan sonra çözümün bulunup bulunmadığı ile birlikte bütün süreci anlatacağım. Smile

Bu vesileyle yerli silah edinimi hakkındaki "şahsi" görüşümü tekrar paylaşayım.

Bir ürün ABD'de de 5 yılın üzerinde satışta değil, bu 5 yıl boyunca da olumlu yorumlar çoğunlukta değilse Hürcan Arms üretimi tabanca tercih etmiyorum.

Bu ölçüyü herkese tavsiye ederim.

Saygılarımla.
75BΩ - G43X - 686/3 -  USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi