CZ - 75 için uygun fiyatlı Mec-Gar şarjör ve Kabza kapağı
Merhabalar.

CZ'nin tabancaları için ürettiği alüminyum malzemeden sert ve gayet ince çok güzel kabza kapakları var. Ancak bunlar Türkiye'de bulunmuyor temsilci firmanın yetkili servisiyle görüştüm ellerinde yok ve getirtmiyorlar.

Tesadüfen (arama algoritmalarından dolayı) aliexpress'te shadow 2 için gayet güzel ve aslına uygun kabza kapaklarından gördüm ve sipariş verdim. Kapakların üst arka kısımllarında gövdeye oturduğu bölümlerde demir eğesiyle (elimde başka malzemem yoktu) birazcık inceltmeyle 75B ve Shadow 2 arasındaki farkı gidermeyi başardım ve kapaklar gayet güzel oturdular.

Kabzanın arka kısmında, tam yuvarlak tamamlanmıyor biraz çıkıntı gibi görünüyorlar ancak çok rahatlar 2 defa 150'şer atış yaptım hiç rahatsızlık yapmadı ki ellerim çok narindir Smile

Özetle, tavsiye ediyorum fotoğraflarda görünce aklınıza giderse alıp yapabilirsiniz. Alüminyum işleyen bir yere götürürseniz çok daha temiz bir şekilde yukarıda anlattığım kısa işlemi yaparlar.

Gelelim şarjörlere.

Mec-Gar'ın CZ-75'ler için 17 kapasiteli şarjörünün yanı sıra 19 kapasiteli bir şarjörü daha var. Bu şarjör aslında 17'lik şarjörün aynısıdır sadece alt tabanı değiştirilmekte böylece +2 kapasite artışı sağlanmaktadır.

Canik kendi silahları için yaptığı anlaşmayla mec-gar şarjörlerini kendi paketleriyle satıyor. Piyasa fiyatının yarısı kadar olmasa da yarıya yakınına bir fiyatla her iki şarjörden edinebilirsiniz. Ben canik'in n11 hesabından alışverişi yaptım böylece orada başka kupon ve kampanyalar kullandım yarı fiyatının da altına geldiler.

Sadece şarjör alt tabanlarda Canik ibaresi var onun dışında, çalışır kısımlar bire bir aynı, markalamalar farklı sadece.

--

Ek olarak canik store online alışverişlerde bir kutu gönderiyor ki harika. iphone kutularını andırır mıknatıslı bir açılma yöntemleri var gayet kullanışlı ve içi süngerli. Daha önce aldığım feneri de bu kutuyla yollamışlardı. İçinde rahatlıkla tabanca saklanacak bir kutu. Hiç Canik ürünüm olmadı ama aksesuar alımlarında hep memnun kaldım.

Saygılarmla.

[Resim: IMG-6832.jpg]    
Şarjörler böyle geldi. Aynı şarjörlerden mec-gar paketli olanlardan alıp saklamıştım onlarla karşılaştırdım.

[/url][Resim: IMG-6839.jpg]   [Resim: IMG-6834.jpg] [Resim: IMG-6835.jpg] [Resim: IMG-6836.jpg] [Resim: IMG-6837.jpg] [Resim: IMG-6838.jpg] 
19'luk şarjörü farklı açılardan karşılaştırması. Sağ tarafta canikten aldığım şarjör (son resimde solda)

[Resim: IMG-6841.jpg] [Resim: IMG-6842.jpg] [Resim: IMG-6843.jpg] [Resim: IMG-6844.jpg]  [Resim: IMG-6846.jpg] [Resim: IMG-6845.jpg] 
17'lik şarjör karşılaştırması. Sol tarafta canikten aldığım şarjör
[url=https://ibb.co/sdq0xP44]
[Resim: IMG-6847.jpg]
Şarjörleri yolladıkları kutuya tabancayı koydum. Bu amaçla kullanılabilir.

[Resim: IMG-6849.jpg] [Resim: IMG-6850.jpg] [Resim: IMG-6851.jpg] [Resim: IMG-6852.jpg] [Resim: IMG-6848.jpg]
Bu da kabza kapağı. Çok sağlam, silahı çok daha ince hale getirdi.
75BΩ - G43X - 686/3USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi