Prohunt 2025
Prohunt 2025 Fuarı 28 - 31 Mayıs Tarihleri arasında düzenlenecekmiş.

Bu sene düzenlenecek olan fuarda, bir gün belirleyip, forum üyeleri olarak bir araya gelmenin, çok güzel olacağını düşünüyorum.

[Resim: rd33gul.png]
[+] 11 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
Sivil olarak nasıl katılım sağlayabiliyoruz? Bilet veya kayıt sistemi varmı?
Teşekkürler.
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
Bul
Merhaba 
2024 yılında olduğu gibi Sarsılmaz ve Canik firmaları bu fuara da katılma gereği görmemişler.
Bul
(22-05-2025, 21:16)ceryanci yazdı: Merhaba 
2024 yılında olduğu gibi Sarsılmaz ve Canik firmaları bu fuara da katılma gereği görmemişler.

Tabanca firmaları Ekim ayında yapılacak olan Saha Expo fuarına katılıyorlar.
Bul
(23-05-2025, 13:31)Hunter12 yazdı:

Maalesef Saha Expo fuarına sivil ziyaretçi alınmıyor diye biliyorum.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceryanci'e teşekkür ederiz.
Bul
Prohunt 2025'e gelmek isteyeneler davetlimiz olsun. Aşağıdaki linkten kaydınızı yapabilirsiniz:

https://prohunt.expoffs.com/kayit.php?lang=tr&fid=25102

Bu yıl Tac87 / Glock Saat ve Glock Aksesuarları olarak katılıyoruz. Hall 9 / Stand E-130

Standta inceleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz ürünler:

Glock Saatler
Glock Aksesuarlar (Şarjörler, kılıflar, bıçaklar, kürek)
Extrema Ratio bıçakları (ithal edilmiş tüm seriler)
NightEye Optics (silah dürbünlerimiz)
Scout Tactical (giyim modellerimiz)
Bollé Tactical (balistik koruyucu gözlükler)

Efenim, bu fuarı yetersiz bulup kendileri teşrif etmiyorlar, yerine toptancılarını gönderiyorlar.

2025 IDEF var. 2026 SAHA olacak. "Münavebeli" çalışıyorlar...
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Mando'e teşekkür ederiz.
Bul
(28-05-2025, 23:38)Mando yazdı: Prohunt 2025'e gelmek isteyeneler davetlimiz olsun. Aşağıdaki linkten kaydınızı yapabilirsiniz:

https://prohunt.expoffs.com/kayit.php?lang=tr&fid=25102

Bu yıl Tac87 / Glock Saat ve Glock Aksesuarları olarak katılıyoruz. Hall 9 / Stand E-130

Standta inceleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz ürünler:

Glock Saatler
Glock Aksesuarlar (Şarjörler, kılıflar, bıçaklar, kürek)
Extrema Ratio bıçakları (ithal edilmiş tüm seriler)
NightEye Optics (silah dürbünlerimiz)
Scout Tactical (giyim modellerimiz)
Bollé Tactical (balistik koruyucu gözlükler)

Efenim, bu fuarı yetersiz bulup kendileri teşrif etmiyorlar, yerine toptancılarını gönderiyorlar.

2025 IDEF var. 2026 SAHA olacak. "Münavebeli" çalışıyorlar...

Selamlar Sayın Mando,

Glock saatler sitenizde görünmüyor. Satışa ne zaman çıkar?
Bul
Ürünler sitede hazır ama yayına açmadık. tam kadro fuarda olduğumuz için, bu hafta stok kontrolü ve sevkiyat mümkün olmaz.

Glock saatlerin küçük bir kısmı ithal edildi, fuarda satışta. Önemli bir kısmı için gümrük test istedi (Avrupa'nın test raporlarına itibar etmeyip, kendi anlaşmalı test laboratuvarlarına gönderdiler). Geçici ithalat ile bu modellerden birer tanesini fuara alıp vitrine koyabildik. Kalanların kesin ithalatının da önümüzdeki hafta tamamlanmasını bekliyoruz. 

Kısmetse ithal edilenler Pazartesi yayında ve satışta olacak. Kalanlar da ithalat tamamlandığında...

Bu süre içerisinde saat ve kayış modellerini yeni sitemizden takip edebilirsiniz:

https://glocksaat.com

.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Mando'e teşekkür ederiz.
Bul
Dün fuardaydım ilk defa gitmek nasip oldu.Hemen hemen her firma polimer tabanca üretmiş.Özelliklede bazı firmaların tüfeklerini duvara kilitlemesi çok saçma olmuş.Zaten duvardan bakacaksak fuarda ne işimiz var.Stoeger standı güzeldi ve ilgi alakalarıda güzeldi.Kral armsda aynı şekilde.Ak serisi av tüfekleri diğer firmalara bakaraktan daha kaliteli geldi.Özelliklede hunt grup firmasının çıkartmış olduğu g3 benzeri tüfeği çok hoşuma gitti ilgide baya vardı.Firma yetkilileride baya ilgili ve heyecanlılardı.Haziran ayında 25 bin bandında satışa çıkacağını söylediler.Deryanın çıkarttığı beretta klonu silahta güzeldi.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
2 gün fuarı gezdim. Tabanca ve tüfek üreten çok sayıda firma olduğunu görmek mutlu etti ANCAK....

Stant gezilerimde acizane bir fikrim oluştu, onu burada paylaşmak durumundayım. Bir çok firma maalesef 'kurumsallıktan' bihaber. Birçok stantta,, basın kuruluşları veya youtuber arkadaşların muhatap olabileceği, video veya fotoğraf görselleri verebilecek; kamera karşısında silah tanıtımlarını yapabilecek kişi bulmak zordu.
Bazı markaların (isim vermeyeceğim) stant görevlileri silahları dahi tanımıyordu. Bazı stantlarda aklımdaki soruların çoğu yanıtsız kaldı diyebilirim. Geçiyorum kurumsal bir kıyafet, yelek, şapka, tshirtü,, kişinin, o markanın temsilcisi olduğunu anlayabileceğim kartları bile takmayanlar çoktu. Ziyaretçilerine broşür, kitapçık veya ürünleri anlatan flash diskin olduğu paketler sunmayı da geçtim; kartviziti olmayan stantlar vardı.
Tabi bunların dışında kurumsal birçok firma, gayet ilgili görevlileri ve stant tasarımları ile göz doldurdu.
Ezcümle, kazanarak büyüyen markaların rekabet ortamında kurumsal kimliğin önemini anlayamamış olmasını ben yönetim yapısının vizyon problemine bağlıyorum.

Forumumuzda üstatlar varken şimdi yazacaklarımı söylemek bana düşmez ama acizane 2 satır da tabanca kalitelerine değinmek istiyorum. Henüz emekleme aşamasında olduğunu düşündüğüm ve böylesine bir fuarda "ben de varım" diyen bazı markaların sergiledikleri tabancaların söküm takımı sırasında ciddi sorunları olduğunu gördüm. İçi kirli, kızakları bozuk, tetik kısmı çalışmayan, 'kalitesiz malzemesi kendini gizleyemeyen' bazı tabancaların bu kadar rahatça sergileniyor olması beni hem şaşırttı, hem üzdü.
Ben ki, bu işin acemisiyim, benim dahi görebildiğim bu kusurlara rağmen bunları nasıl sergileyebildiklerini anlayamıyorum. Bilerek sergiledilerse 'ciddiyetsizlik', farkında değillerse de 'daha beter bir durum var' demek ki.

Umarım meramımı anlatabilmişimdir. Saygılarımla...
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi