TİSAŞ CARRY 9 DS
Tisaş'ın yeni çıkardığı 2011 platformu tabancası Mke'de satışa başlamış. Satın alan bir kullanıcının ön incelemesini de aşağıya ekliyorum.

[Resim: Screenshot-20250422-075702-Samsung-Internet.jpg]

Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
Daha çok klasik sevdiğimden 1911 in ruhunun 45 kalibre olduğunu düşünsem de, 1911 lerin hayranı olan birisi olarak, yüksek kapasiteli ve mecburen milli kalibremiz olan 9 mm olarak üretilmesi sevindirici. Bir ruhsat süresi Tisaş M 1911 sahibi olarak çok ta sevmiştim. Şimdi yerli polimer bir tabancam var ama çelik e olan sevgim bitmediğinden sanırım tekrar alabilirim. Keşke harçlar izin verse de üretilen beğendiğimiz modellere sahip olabilsek. Paylaşım güzel olmuş ellerinize sağlık.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için mrtky'e teşekkür ederiz.
Bul
Photo 
Bu konuda Tisaş'ın yeni yaptığı bir tanıtım ve atış videosu var.Özelliklerini görmemiz açısından önemli:

Carry ve Duty için 32.400 ,Night Walker için 36.700 TL fiyat belirlenmiş.17 Kapasiteli ve şık görünüyor.
Bakalım, geri dönüşler nasıl olacak?
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Hayırlı uğurlu olsun çok iyi görünüyorlar…
ABD’den takip ettiğim kadarıyla ilk serilerde biraz sorun vardı, hatta fabrikaya geri çağırmışlardı bazı modelleri. (Sonrasında Youtube’da birkaç paylaşımda Gen 2 ibaresi görmüştüm.)
Umarım ülkemizde satışa çıkan modeller sorunsuz olanlardır. Double-stack bir 2011 ihtiyacı vardı MKE’de. Fakat ben 1911 olarak 10mm veya 45 Acp tercih ederim… Alanlara keyifli atışlar dilerim…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi