İyi günler dilerim elinizde rmr type 2 olsun efendime söyleyim aimpoint acro p2 olsun satın almak istiyorum.
|
Trijicon yada aimpoint reddot satın alma ilanı
|
|
31-05-2025, 15:50
Merhabalar. Bende Aimpoint H2 ve Acro (tam modellerini çözemedim p2 c1 ne oluyor) almayı düşünüyordum. İncelediğimde ülkemizde satış yapan firma bulamadım. Kendi global sitesine girdiğimde direkt satış yok ülke distribütörlerine yönlendiriyor ama hiç birinde stoklarda yok..
Herhangi bir ambargo durumu konusunda bilgisi olan varmı?
Beretta A400 Xplor Action Slug - Mossberg 590 Marinecote - Beretta 92FS
09-06-2025, 14:20
Eğer beklemeyi tercih ederseniz, bu yılın ikinci yarısında Meprolight modellerini Tac87'de bulabilirsiniz.
09-06-2025, 14:24
Gazi Sniper bakabilirsiniz.
12-06-2025, 03:19
(31-05-2025, 15:50)LocLu yazdı: Merhabalar. Bende Aimpoint H2 ve Acro (tam modellerini çözemedim p2 c1 ne oluyor) almayı düşünüyordum. İncelediğimde ülkemizde satış yapan firma bulamadım. Kendi global sitesine girdiğimde direkt satış yok ülke distribütörlerine yönlendiriyor ama hiç birinde stoklarda yok.. Ambargo durumu değil aslında konu şu şekilde aimpoint parçaların filistine gönderilmeyeceğine dair teminat istiyor türkiye distribütörüde böyle bir garanti veremeyeceklerini söylüyor ve konu kilitleniyor şu an bir distribütörlükleri de olmadığı için ürün temin edilemiyor (06-05-2025, 08:04)zibarulan yazdı: İyi günler dilerim elinizde rmr type 2 olsun efendime söyleyim aimpoint acro p2 olsun satın almak istiyorum. Benim Acro aldığım zaman 3E A1X piyasaya çıkmış olsaydı 3E'yi tercih ederdim, Balistikmarket'te stok görünüyor. Rmr yerine de V1X'yi incelemenizi tavsiye ederim, her iki modelin de lens boyutu daha büyük.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla
14-06-2025, 19:40
(31-05-2025, 15:50)LocLu yazdı: Merhabalar. Bende Aimpoint H2 ve Acro (tam modellerini çözemedim p2 c1 ne oluyor) almayı düşünüyordum. İncelediğimde ülkemizde satış yapan firma bulamadım. Kendi global sitesine girdiğimde direkt satış yok ülke distribütörlerine yönlendiriyor ama hiç birinde stoklarda yok.. 1-2 seri olarak p askeri c siviller için aradaki farklar da dot parlaklık seçeneği suda bekleme ve derinlikle alakalı hocam bazı ülkelere direkt olarak p ihraç edilemediği için yalandan yani c diyorlar anlayacağınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)