Yorumları: 786
Konuları: 231
Teşekkür Alındı: 729 mesajda 3,875
Teşekkür Verildi: 1,297
Dün Ş.Urfa'da ve bugün K.Maraş'ta meydana gelen silahlı saldırıları şiddetle kınıyoruz.
Hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve
milletimize başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.
Bu saldırıların arkasından neyin veya kimlerin çıkacağını bilmiyoruz. Ama, savunmasız
öğrenci ve öğretmenlere yapılan alçakça saldırılardan, kim/kimler fayda görecekse
saldırıları da onlar yaptırmıştır. Resmi soruşturmalar sonucunda yapılacak açıklamaları
bekleyelim. Bu aşamada lütfen hiç bir platformda yasal bireysel silahlanma konusunda
tartışma yapmayalım.
Aşağıdaki 12 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz:12 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
• alpSaral (Dün), axoy68 (Bugün), barisss (Bugün), blacksea (Bugün), Emre Baykurt (Bugün), Gunduz (Bugün), Husrev (Bugün), Sabri (Bugün), Sahin (Bugün), Shepherd (Bugün), tugay (Bugün), Yarımcalı (Bugün)
Yorumları: 66
Konuları: 2
Teşekkür Alındı: 36 mesajda 90
Teşekkür Verildi: 18
Meftalara rahmet dilerim. Mekanları cennet olsun. Kalanlara sabırlar .
Bende bir polis cocuguyum. Hiç böyle saçma sapan bişey rast gelmedim.
Geçen sene Balçovada karakol basan genç ten sonra bunlar.
Bugun için emniyette sicil numarası milyona ulaşmış. Yani milyonlarca cocuk demektir bu.
Bunun jandarması var savcısı var asker var. Hepsinin babasında silah var. Milyonlarca silah demektir.
Babam bizden tabancasını bizden hiç saklamazdı. Aklımızın ucundan geçemez böyle saçma birşey.
90 larda terörle mücadele yapan birimler tüfeklerini evede getirilerdi.
Z kuşağı cidden sorunlu galiba. Fazla amerikan özentisi mi pc oyunları mı desem.
Yalnız ben bu TV lerde alabildiğine dolu mafya dizilerinden rahatsızım.
Yorumları: 10
Konuları: 0
Teşekkür Alındı: 6 mesajda 24
Teşekkür Verildi: 12
Öğretmenin vurduğu yerde gül biter düsturu ile büyüdük biz, şimdiki veliler benim çocuğuma dokunamazsın mantığı ile çocuklarını zehirliyor, bunlar daha medyaya yansıyan olaylar, okullarda her gün bıçaklı kavgalar oluyor ve maalesef bu artık çok olağan bir durum gibi karşılanmakta. Hiç bir şeyden korkmayan, kimseye saygı göstermeyen çok farklı ,çok terbiyesiz çocuklar var etrafta, 13-14 yaşındaki çocuk '' ne diyon dayı'' diyip aklınca racon kesiyor, ben eğitimin ve ilginin evde daha çok verilmesi gerektiğine inanan birisiyim, çocukları yetiştirmek eğitmek ilk önce anne-babanın vazifesi öğretmene bırakılmamalı. Silah kültürü de genç yaşta verilmeli çocuğa, rahmetli dedem bana 8 yaşında öğretti ateş etmeyi, 43 yaşındayım daha bir canlıya namlu doğrultmadık, çünkü yaşken eğildik, evde iki tüfeğim var iki oğlum 1 kızım var daha benden habersiz ellerini sürmediler çok şükür, buna rağmen ben işimi sağlama alıp tüfekleri kilitli dolapta tetik kilitleri ile beraber muhafaza ediyorum. Devletin de burada çok büyük zafiyeti var, 15 bin liraya kapıya teslim tüfek var sosyal medyada, yakalanan yasadışı silahları da forumun ilgili sayfasında çoğumuz gördük. Aklı selim ,sağlıklı, yasal problemi olmayan vatandaşa silah teminini güçleştirip yasadışı kilo kilo silah satışına mani olamayan bir biz varız bir de Meksika sanırım. Rabbim bütün vefat edenlere Cennetini bahşetsin, ailelerine sabırlar ihsan eylesin