Smith Wesson 5906
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, sorduğum sorular belki daha önce cevaplanmış olabilir, ben bulamadım ama öyle ise kusura bakmayın lütfen,
Silaha uzun zamandır meraklıydım ama hayat meşgalesinden sırası ancak 63 yaşıma girdiğim bu sene geldi ve taşıma ruhsatı için başvurdum, tabi ki öncelikle eğitim diyerek Poligonda eğitim ve atış yapmaya başladım, askerden sonra ilk defa tabanca atışı yaptım ve çok heyecanlandırdı.
Satın almak istediğim tabanca bulabilirsem sıfır Smith Wesson 5906, 3906 veya 4566, kısaca tamamı çelik olanlar,  eski Amerikan arabalarına gönül vermiş biri olarak sanırım bunu doğal karşılamak lazım Smile

Ülkemizde bu tabancaların fiyatlarının neredeyse 10 katına satıldığını gördüm, nereden araştırmam gerektiği konusunda çok bilgim yok, bazı silah satış siteleri var ama ne derece güvenli bilmiyorum. 
Daha da önemlisi evet bu tabancalar kolay kolay arıza vermez ama verdiğinde yedek parçalarını ülkemizde bulmamız mümkün olur mu?
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,
Saygılarımla,
Aykut
Bul
Sn. Killing.

M1911 kasalar hariç Sıfır tamamen metal S&W artık yok. Uzun zamandır yok. Galiba MKE de satılan S&W ürünüde yok.

Sanmıyorum hiç kullanılmamış bir ikinci el bulabilirmisiniz.

Geçmişte MKE poligonunda 5906 ile epey bir attım. Epey Popülerdi . Havası çoktu. Valilere paşalara önemli personele verildiği söylenirdi.

Kuyumcularda çoktu diye bilirim.

Çok seri gelmişti . İlk atışımda şarjörü farkında olmadan hızlıca bitirdim.

Yine MKE de 45 lik bir model S&W ilede biraz attım.

Naçizane şunu yazayım. Bildiğim kadarıyla 9mm PARA lar içinde en popüleri 5906 modelidir Türkiyede .

Umarım gönlünüze göre bulursunuz.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için musti267'e teşekkür ederiz.
Bul
(Dün, 11:28)Killing yazdı: Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, sorduğum sorular belki daha önce cevaplanmış olabilir, ben bulamadım ama öyle ise kusura bakmayın lütfen,
Silaha uzun zamandır meraklıydım ama hayat meşgalesinden sırası ancak 63 yaşıma girdiğim bu sene geldi ve taşıma ruhsatı için başvurdum, tabi ki öncelikle eğitim diyerek Poligonda eğitim ve atış yapmaya başladım, askerden sonra ilk defa tabanca atışı yaptım ve çok heyecanlandırdı.
Satın almak istediğim tabanca bulabilirsem sıfır Smith Wesson 5906, 3906 veya 4566, kısaca tamamı çelik olanlar,  eski Amerikan arabalarına gönül vermiş biri olarak sanırım bunu doğal karşılamak lazım Smile

Ülkemizde bu tabancaların fiyatlarının neredeyse 10 katına satıldığını gördüm, nereden araştırmam gerektiği konusunda çok bilgim yok, bazı silah satış siteleri var ama ne derece güvenli bilmiyorum. 
Daha da önemlisi evet bu tabancalar kolay kolay arıza vermez ama verdiğinde yedek parçalarını ülkemizde bulmamız mümkün olur mu?
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,
Saygılarımla,
Aykut

2008'den beri MKE'ye S&W gelmedi. Kimse de permi hakkını 5906 ile harcamak istemeyeceğinden sıfırını bulmak mümkün değil. Anavatanında da özel sipariş partisi olmadıkça üretilmiyor, bildiğim kadarıyla. 2009'da MKE'den CZ 75 C almıştım. Bir daha gelmeyeceğini bilseydim CZ 75 yerine vitrinden bir 5906 veya 686 alırdım. 

3906 veya 4566 ya nispeten 5906'yı ikinci elde bolca bulabilirsiniz. Ben olsam MKE'den sıfır alabileceğim bir alternatife yönelirdim, illa ikinci el S&W olacaksa da seçenekler içinden 5906'ya odaklanırdım. Önerim 2008'de son gelen TSW serisinden değil, kaliteli üretim olan 90 larda veya 2000'lerin başında üretilmiş, hor kullanılmamış, tamirci eline düşmemiş bir tabancayı sabırla aramak, beklemek olur.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
SW 5906 hakkında aşağıdaki linkte açıklamalar var.İsterseniz bir bakın:
https://www.tabancatufek.com.tr/showthread.php?tid=808
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi