muzzle brake
[quote pid="4413" dateline="1744116935"]

Sabah bir yakınım ameliyat olduğu için hastanedeydim. Yazdıklarınızı görmemişim.
[/quote]

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Estağfirullah .İhale rs s1 de kaldı hocam onun haricinde ata ,genesis arms, saiga , vepr, remington 7188 ismini şuan hatırlayamadığım bir konya firması daha vardı  bildiklerim bunlar
Rusya ukrayna savaşında fpv drone lara karşı etkili olmaları sebebiyle talebin artacağı kanaatindeyim
Bul
(08-04-2025, 16:55)Sabri yazdı:
(08-04-2025, 11:51)ÖFT yazdı: Mağara girişinde ya da meskun mahalde sokaktan karşıya geçileceği zaman basarsın bir şarjör şevrotin  olur sana 2 saniyede 90 kurşun.Siz bilir misiniz baskı atışı nedir bölge atışı nedir ?Bakınız Ökk bir yivsiz tüfek ihalesi düzenliyor ve teknik şartnameye full auto  şartı koyuyor.Fantazi olsun diye mi istemişler, Şartnameyi hazırlayan eğitim doktrin komutanlığı bilmiyor mu bu işleri ?

Sn. ÖFT,

Sabah bir yakınım ameliyat olduğu için hastanedeydim. Yazdıklarınızı görmemişim.

Beni pek bir cahil yerine koymuşsunuz, aşk olsun... Full auto yivsiz AA12 dışında ne var, ben bilmiyorum. Ben ayrı platformları aynı potaya koymayalım diye yazmıştım. Neyse cahil cahil yazıpta konuyu yanlış yönlendirmeyeyim. Size başarılar dilerim.

Çok geçmiş olsun Sabri bey. Hastanıza Allah tam şifa versin. Kıymetli bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyoruz.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi