19-04-2025, 12:59
|
Sig Sauer P365 Makro İnceleme ve Atış
|
|
Elinize sağlık üstat.Çok yararlı bir tanıtım videosu olmuş. Zannediyorum,TR'de yapılan
ilk 365 XMarco tanıtımı. Bu tabancanın kompansatör olmayanını, tam 1 sene önce Sn.Tokoğlu'nun dükkanında inceleme fırsatım olmuştu.Bu konuda da paylaşım yapmıştım. S.Sauer P365 XMarco Tabanca çok kaliteli,şık,ergonomik.Sub-compac sınıfta en iyi tabanca diyebilirim. Emsalleri olan Glock 43x ve Hellcat Pro'dan bir gömlek üstün. Tabancanın en çok beğendiğim yönü,çok kaliteli bir polimer kullanımı olmuştu.Elime aldığımda,çelik gövdeli zannetmiştim.Yine 17 kapasiteli olması da önemliydi. Ayrıca ergonomisi çok iyiydi. Tam kurulu sistemi olduğunu o zaman bilmiyordum, videoda öğrendim.Manuel emniyet mandalı olmayan ve tam kurulu bir tabancanın tetiğinin çok hassas olmaması için, dahili bir mekanizma kullanıldığını tahmin ediyorum. Acaba hangi önlem alındı da tetik hassas olmadı? Merak ediyorum doğrusu. Bu tabanca sub compact sınıfın en iyilerinden olduğu ve permiyle TR'ye geldiği için fiyatı da diğer tabancalara göre bayağı pahalı. Sn.Achille tabancanız hayırlı olsun,umarım sadece atış için kullanırsınız. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)