Mke mermilerini patlatmama
(05-04-2025, 13:31)mhg yazdı: Konuda bahsettiğim parçaları Estonya dan temin ettim. Elime ulaştı. Silahıma taktım kullanıyorum. Şimdilik bir problem yok ama tetik hissiyatı değişti sanırım alışmam gerekecek.
İlgilenen arkadaşlar için kırmızı iğne yayı ve minus connector ü toplam 750 tl ye aldım.

Sn mhg,

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Yeni hissiyata kısa zamanda alışırsınız diye tahmin ediyorum.

Fiyat konusu ise çok enteresan, yolcu beraberinde gelmedi ise bedavadan biraz pahalı.
Bul
Teşekkür ederim üstadım. Almanyaya iş için sürekli gidip gelen bir arkadaşım var. Estonyadan Almanyaya kargo yaptırdım. Arkadaşta cebine atıp getirdi.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için mhg'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn Mhg ;

Öncelikle selamlar. Bende bir 19 Gen4 kullanıcısıyım tabancamı 2015 yılında MKE den sıfır almıştım , o yıllarda Sn.Lupus üstad ile tanışma fırsatını buldum ve kendisine bazı gen4 tabanclarda mermi patlatmama sorunu yaşandığından bahsetmiştim. Kendisi o yıllarda gelen ilk parti tabancaların gri yay (24 N) ile geldiğini bu sorunun yaşanması üzerine sonraki partide gelecek tabancaların yaylarının Kırmızı (28) ile geleceği gibi bir durumdan bahsetmişti ve bana daha sonra 1 ad. kırmızı yay göndermişti, bu hata başıma gelirse değiştirmek için yayı 10 yıldır saklarım (tetik hassasiyetinin sertleşeceğini söylemişti) tabancam 3500-4000 atım civarında başıma mke ve diğer markalar dahil hiç fişek patlatmama durumu gelmedi umarımda olmaz.

Saygılar....
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Aquila54'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi