Dinozorlar Föyü
Dinazor falan değilim, ama yeniden burada olmak çok güzel, hislendim bak şimdi, yoksa yaşlanıyor muyum Smile. Hepinize selamlar, sevgiler.
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Red'e teşekkür ederiz.
Bul
Eski ve yeni dostlara merhabalar, selamlar
[+] 11 kullanıcılar diyor Bu gönderi için nutkey'e teşekkür ederiz.
Bul
(27-02-2024, 08:04)Osman Ortaç yazdı:
(27-02-2024, 01:08)asc yazdı: Selamlar,
Kambersiz düğün olmaz, damat bekar kalır diye ben de geldim. 
Eski foruma 2010 yılında Malatya'da kayısı toplarken üye olmuştum. Geçen hafta Sivas'ın yollarına düştüm.
Halen şapkamın altındayım.
[Resim: huni2.jpg]
Hoş geldin adaş.
Teşekkür ederim. Hoş buldum.

Forum yönetimine naçizane bir öneri: Beğen tuşu etkinleştirilirse alıntı yapıp konuyu uzatmadan üyeler arası etkileşim kurabiliriz diye düşünüyorum.
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için asc'e teşekkür ederiz.
Bul
Selamunaleyküm arkadaşlar 2013 veya 2014 de çakı tavsiyesi için üye olmuştum foruma, ilerleyen yıllarda bir tabanca ve bir tüfek sahibi oldum forum sayesinde yaşım 36 bende dinazorlardan sayılırım herhalde.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ymhfzr'e teşekkür ederiz.
Bul
Pek çoğu ile artık sosyal medya ve telefon aracılığı ile irtibatımız olsa da, eski ve güzel dostları yeniden tek bir çatı altında görmek çok güzel. Hepinize selamlar dostlar. Bu güzelliği bize tekrar yaşattığı için Sn ceycey'e teşekkür ederiz.
[+] 12 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Vefasiz'e teşekkür ederiz.
Bul
Selamlar .

Eski Kararsız , yeni de kararsız .

Tekrar görüşmek güzel .

Saygılar .
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Kararsız'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese merhaba, foruma ilk üyeliğim ne zaman bilmiyorum ama 20'li yaşlarda bilgiye aç olduğum dönemlerde üye olduğumu ve önümde hatim edemeyeceğim kadar çok bilgi olduğunu görünce çok şaşırmıştım.
Tekrar bu sofrada birlikte olmak güzel.
Saygılar.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için erciyes_avsar'e teşekkür ederiz.
Bul
İyi ve bilgili insanların silahlar konusundaki tecrübelerini bir okulda ders verircesine genç nesillere aktara bilmesine öncülük ederek vesile olan forum kurucu üyelerine teşekkürü borç bilir başarılar dilerim.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için waltherslv'e teşekkür ederiz.
Bul
Yeniden burada olmak, ve eski dostlarla buluşmak gerçekten çok güzel. Herkese selam olsun..
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Şekerlioğlu'e teşekkür ederiz.
Bul
Emeği geçenlerin eline sağlık diyelim.

Eski forumdan alpSaral 2010'da oraya kaydolmuştum 2024'te buradayım. 38 yaşındayım herkese selamlar
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi