Dinozorlar Föyü
Değerli forumdaşlar sizlerle yeniden buluşmak çok değerli. Onca bilginin kaybolmasına çok üzülsek de en azından forumun tekrar açılması bizlere moral oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. 2011 yılında garip sorularımla Üstad' ı meşgul ederken,  siz de yardımcı olmuştunuz Sn.FUAT61, hiç unutmam..

Sn. Lupus başta olmak üzere diğer tüm forumdaşlara ve  özellikle de bütün cahilliğimize rağmen bıkmadan usanmadan engin bilgilerini bizlerle paylaşan ağabeylere çok teşekkür ederim. En azından cahilliğimizin farkına vardık..

Biz de 40 lı yaşlardayız artık. Hafif bir ihtiyarlık söz konusu. Smile  Cümleten herkeze  selamlar, saygılar..
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ihtiyar'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Fuat61 ve Sn.İhtiyar,eski dostları tekrar aramızda gördüğümüz için
mutlu olduk.Hoş gelmişsiniz.İyi forumlar dileriz.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Selamlar Sayın forumdaşlarım. 2019'da katıldığım, severek takip ettiğim ve çok şey öğrendiğim forumumuz kapanınca çok üzülmüştüm. Tekrar açıldığını fark edince hemen girişimi yaptım. Yaşım 56. Yeniden bir araya gelmemizi sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için axoy68'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar. Eski foruma yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılında üye olmuştum. Genelde yazan değil okuyan taraftaydım. Forumun tekrar hayata dönmesi çok sevindirici. Herkese selamlar.

[Resim: sgdsvf1.jpg]
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için EczAtes'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn. Eczateş veSn.axoy68 aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar diliyorum.
Eski forumda topluca yaptırılan bıçağı görmek, eski günleri hatırlattı.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar Sayın Sayınlar ;;;;Wink))

Yine yeni yeniden burada olmak harika bir duyguymuş özlemişiz,eskiden hero17 idik şimdi değiştikSmile
Şaka bir yana çok mutlu oldum,dinozormuyuz evet yaş 51
Evvvet yeniden başlıyoruz,
Saygılarımla...
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Bozkurt59'e teşekkür ederiz.
Bul
Hoşa geldiniz. İyi forumlar diliyor ve paylaşımlar bekliyoruz.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Teşekkür ederim efenim,hoş bulduk
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Bozkurt59'e teşekkür ederiz.
Bul
Selamlar,

TT nin ilk zamanlarını çok yakalayamadım, ne zaman üye olduğumuda hatırlayamıyorum ama uzun bir süre paylaşım yapmadan izleyen, okuyan, biriktiren tarafta kaldık. Halen daha biriktiriyoruz.

Rahmetli babama ve bana etrafımızdakiler tarafından takılan lakap olan GECO ismi ile önceki TT forumda üye kaydım vardı. Silah, fişek, tamirat vs işlerinde ailece bir geçmişimiz olduğundan bize cuk diye oturan bir yakıştırma olduğunu düşünüyorum Smile

Aslen Giresunluyum, İstanbul Maltepede ikamet ediyorum, Sapanca da olan bungalov aile işletmemizin idaresi ile meşgulüz. 1967 doğumlu orta seviye emekli dinazor sayılırım.

Bol paylaşımlı forum dileklerimle, herkese tekrar selamlar.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için uguryurtseven'e teşekkür ederiz.
Bul
Selamlar
Forumun tekrar hayata geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkürler , umarım kısa zaman içerisinde eski forumdaki bilgi derinliğine ulaşır ve ülkemizdeki ateşli silahlar konusundaki en derinlikli bilgi havuzu haline gelir . Tesadüfen forumun tekrar açıldığına denk geldim ve çok eski bir dostu yıllar sonra tekrar görmüş gibi mutlu oldum .
Bütün forum üyelerine saygılar .
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Onyedi-Cetinkol'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi