Sarsılmaz K2 45 Hakkında.
(23-09-2025, 22:48)alpSaral yazdı:
(23-09-2025, 21:53)Öner Avcı yazdı:
(23-09-2025, 20:30)alpSaral yazdı: Biz anlaşamayacağız okuyanlar kendi değerlendirmelerini yaparlar.

AlpSaral kardeşim.
Şöyle izah edeyim ;

YERLİ ÜRETİM çelik 11.43 mm çapında bir tabanca  tercih edecek isek önümüze sadece 3 çeşit bir seçenek geliyor.

1- Sarsılmaz k2 45
2- stoeger cougar 8045 ( str 45 i polimer olduğu için saymıyorum)
3- 1911 .45 acp ler. Tisaş , girsan , bd , vs.

Bana bunlar arasında k2 45 hariç diğerlerinden birini seçip bu k2 45 ten daha iyi dersen buna saygı duyarım sabaha kadar seni dinlerim. Çünkü formun başında dedikki " şayet yerli çelik .45 acp alınacaksa mükemmel seçim"  diyerek şahsi düşüncemizi paylaştık.

Muhabbet bu iken sen gelip yok efendim polimer dünya markalarının çalışma prensibinden bahsedersen 1 satır dahi yazarsan seni dolayısı ile yerli düşmanı  ithal sevicisi sanırım.

K2 45 i tercih nedenime gelirse;

Bir polimer baretta px4 stormun klonu olan lakin çelik gövdeli stoeger 8045 in  döner namlulu mekanizması bana güven vermiyor. Px4 stormun yabancı sayfalardaki videolarda namlu mekanizmasından kaynaklı kitlenme sorunlarını izledim. Ancak stoegerin çelik gövde bu modelinde böyle sorun yaşayan kullanıcı videosuna denk gelmedim. Genede ne kadar hareketli parça okadar sorun mantığıyla bu tabancayı tutmadım.

1911 platformu bana kaba vede fişek kapasitesi az olduğu için pek cazip gelmedi .

Hal böyle iken bu muhabbeti formun sarsılmaz tabancalar bölümünde yerli çelik .45acp den en iyisi hakkında muhabbet edecek isek araya hk nın çalışma prensibini sokmaya ne gerek var ?

Tanımadığın insanları yok şunu sever yok bilmem ne diye itham etme, ben hiç namlu kilidinden bahsetmediğim cevabıma yazdığın cevapta namlu kilitlerinden bahsettin sonra kalkıp bana niye hk'dan bahsediyorsun diyorsun sende idrak sorunu da var öyle görünüyor.

Sen git sarsılmazını lego ile kıyasla mutlu ol.

Hadi bakalım.

Modaretör olarak bu konuyu vede yazdıklarımı silme yetkin varsa silermisin lütfen. Admin arkadaşlardan ricam bu başlığı silin lütfen.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi