YAVUZ 14 DEFENDER CHROME
(20-11-2024, 13:35)Nozdormu yazdı: Ben memurum fakat bulundurma ruhsatı için 17.556 TL ödedim.
Yavuz 14 classic alacağım black private olani herhalde. 25.000 TL dediler bana memurlara öyle oluyor diye.

Silah alırken başka harç mi istiyorlar gene, 25.000 TL haricinde.

Ruhsat harcını ödemesini yapmışsınız satın alma belgesi için.

MKE'de ödemeyi yapacaksınız, 25 veya 38,75 TL.

Daha başka bir harç yok. Şimdiden hayırlı olsun.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın black sea kuzenim var özel sektör çalışanı silah almış, bu hafta memur vs yazan indirimli fiyattan.
Aslinda gerçek fiyatlari 25, tutturabildiklerine bence 38750 vs yapıştırıyorlar.

Biraz zorlayip pazarlık da yapmak lazım, zorlamak da lazım.

Zaten herşey pahalı paramızı kollamamiz lazim.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Nozdormu'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar, bildiğiniz üzere önümüzdeki hafta mke'ye tabanca almaya gideceğiz, benim aklımda şuan stokta olan stoeger str 9 SC var, fakat benden daha büyük elli ve iri arkadaşım içinde polimer dışında arayış içerisindeyiz, bu modeli araştırırken farkettim. Defender 14'ü bir kaç defa görmüş ve bakmıştım fakat LW serisini görmemiştim. Ayrıca bu modelin 610 Gr olması da oldukça şaşırtıcı, almayı planladığım Subcompact polimer tabancadan sanırım daha hafif, sizce tam boy polimer bir tabanca ile defender lw modelini karşılaştırırsak hangi konular tercih etme/etmeme sebebi olabilir? Vakit ayıracak herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.
Bul
(01-01-2025, 23:43)Yamtar yazdı: Merhabalar, bildiğiniz üzere önümüzdeki hafta mke'ye tabanca almaya gideceğiz, benim aklımda şuan stokta olan stoeger str 9 SC var, fakat benden daha büyük elli ve iri arkadaşım içinde polimer dışında arayış içerisindeyiz, bu modeli araştırırken farkettim. Defender 14'ü bir kaç defa görmüş ve bakmıştım fakat LW serisini görmemiştim. Ayrıca bu modelin 610 Gr olması da oldukça şaşırtıcı, almayı planladığım Subcompact polimer tabancadan sanırım daha hafif, sizce tam boy polimer bir tabanca ile defender lw modelini karşılaştırırsak hangi konular tercih etme/etmeme sebebi olabilir? Vakit ayıracak herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.

Micro Compact taşıyıcısı olarak ağırlık söylüyorum, bugün olsa daha büyük bir tabanca tercih ederdim. Boş şarjörlü ağırlığı 800 gramı geçmesin, benim acizane tek tavsiyem bu.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
Bul
(02-01-2025, 02:39)AliGalip yazdı:
(01-01-2025, 23:43)Yamtar yazdı: Merhabalar, bildiğiniz üzere önümüzdeki hafta mke'ye tabanca almaya gideceğiz, benim aklımda şuan stokta olan stoeger str 9 SC var, fakat benden daha büyük elli ve iri arkadaşım içinde polimer dışında arayış içerisindeyiz, bu modeli araştırırken farkettim. Defender 14'ü bir kaç defa görmüş ve bakmıştım fakat LW serisini görmemiştim. Ayrıca bu modelin 610 Gr olması da oldukça şaşırtıcı, almayı planladığım Subcompact polimer tabancadan sanırım daha hafif, sizce tam boy polimer bir tabanca ile defender lw modelini karşılaştırırsak hangi konular tercih etme/etmeme sebebi olabilir? Vakit ayıracak herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.

Micro Compact taşıyıcısı olarak ağırlık söylüyorum, bugün olsa daha büyük bir tabanca tercih ederdim. Boş şarjörlü ağırlığı 800 gramı geçmesin, benim acizane tek tavsiyem bu.

Bakalım stoeger'e mail attım, str 9 c için stok güncellemesini geriye çekebilir misiniz? diye. Öyle olursa C modelini, yoksa SC modelini düşünüyorum. İnşallah bir aksilik olmadan stoeger alacağım, yoksa alternatifler bambaşka yere gidiyor. En yakın alternatifi Canik MC 9 L, umarım str 9 SC almayacaksam tam boy alırım en iyi ihtimalle. Fakat diğer tabancamızı çelik alabiliriz, orada işler karışık şuan karar vermedik. Yavuz 14 defender lw modeli stokta yok şuan itibariyle onuda arayıp öğreneceğiz, firmalar Ocak ortasına sevkiyat planlamış, biraz gittiğimiz zaman dar bir zaman oldu. Selamlar.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Yamtar'e teşekkür ederiz.
Bul
(01-01-2025, 23:43)Yamtar yazdı: sizce tam boy polimer bir tabanca ile defender lw modelini karşılaştırırsak hangi konular tercih etme/etmeme sebebi olabilir? Vakit ayıracak herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.

Bence compact veya tam boy polimer tabanca alma arefesindeki kişiye bahse konu tabanca alternatif olabilir, horozlu tek hareketli ve manuel emniyetli olması sorun olmayacaksa. Günümüzde polimer tabancalar gözde ise de bazı kullanıcılar için metal silah cezbedici olabiliyor.
Bul
(03-01-2025, 02:05)blacksea yazdı:
(01-01-2025, 23:43)Yamtar yazdı: sizce tam boy polimer bir tabanca ile defender lw modelini karşılaştırırsak hangi konular tercih etme/etmeme sebebi olabilir? Vakit ayıracak herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.

Bence compact veya tam boy polimer tabanca alma arefesindeki kişiye bahse konu tabanca alternatif olabilir, horozlu tek hareketli ve manuel emniyetli olması sorun olmayacaksa. Günümüzde polimer tabancalar gözde ise de bazı kullanıcılar için metal silah cezbedici olabiliyor.

Evet Üstadım, tamamen kozmetik olarak çelik görüntüsü ile tercih edilecek. Gidince eğer o silah içine sinmezse, Canik ls modelini alacak. Yavuzla iletişim kurduk, stokta olduğunu belirttiler, bakalım hayırlısı heyecanla bekliyoruz. Selamlar
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Yamtar'e teşekkür ederiz.
Bul
[img][Resim: IMG-20250203-WA0061-copy-600x450.jpg] 

Merhaba üstadlar, Yavuz 14 defender lw modelini satın aldık. Ancak yazabildim.
Boş ağırlık 610 Gr, tetik 2.2 kg denildi fakat 3 kg altında olması imkansız, yabancı forumlarda bu konuda eleştiri okudum. Çok kibar ve herkesin beğenisini kazanabilecek bir tabanca. 200 e yakın farklı mühimmatlar ile atış yapıldı herhangi bir sorun yok.

[img][Resim: IMG-20250203-WA0056-copy-600x450.jpg]
[img][Resim: IMG-20250203-WA0057-copy-600x450.jpg]
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Yamtar'e teşekkür ederiz.
Bul
Hayırlı olsun sayın Yamtar,
Kazasız belasız, bol isabetli atışlar...
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn Yamtar hayırlı olsun.

Kazasız, sorunsuz kullanmanız dileğiyle.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi