01-06-2025, 22:44
Bende fuarın ilk günü gittim bu sene hiçte keyif vermedi.
Firmaların kendi ürünlerini bilen personelleri neredeyse yok denecek kadar az. teknik bir soru sorduğunuzda cevap verebilecek deneyimli personel bazı standlarda yoktu. Fuarda en çok ilgili G3 kopyası Hunt group a ait G12 tüfeğiydi. bence gereksiz bir ilgi vardı, kim eline tüfeği alsa, ben bundan hemen bir tane alacağım diyordu.
ben almak istemem çünkü gerçek G3 ile 3 ay boyunca çok eziyet çekmiştim iyi anılardan çok, kötü anıları canlandırdı bende.
Çoğu firmanın bu sene katılmadığını fark ettim. Tişaş ve Canik firmalarını görmek isterdim. özelikle Tişas 2011 platformlarını merak ediyordum.
Son cümle olarak Prohunt ' ın eski tadı yoktu. sanırım bir sonraki sene daha da kötü olacak.
Firmaların kendi ürünlerini bilen personelleri neredeyse yok denecek kadar az. teknik bir soru sorduğunuzda cevap verebilecek deneyimli personel bazı standlarda yoktu. Fuarda en çok ilgili G3 kopyası Hunt group a ait G12 tüfeğiydi. bence gereksiz bir ilgi vardı, kim eline tüfeği alsa, ben bundan hemen bir tane alacağım diyordu.
ben almak istemem çünkü gerçek G3 ile 3 ay boyunca çok eziyet çekmiştim iyi anılardan çok, kötü anıları canlandırdı bende. Çoğu firmanın bu sene katılmadığını fark ettim. Tişaş ve Canik firmalarını görmek isterdim. özelikle Tişas 2011 platformlarını merak ediyordum.
Son cümle olarak Prohunt ' ın eski tadı yoktu. sanırım bir sonraki sene daha da kötü olacak.

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)