Sn.baracuda77 ve Sn.Yıldız37,sizi yeniden aramızda görmek çok güzel. Hoş geldiniz, iyi forumlar.
|
Dinozorlar Föyü
|
|
30-04-2024, 11:28
Sayın Ceycey,
Öncelikle uzun aradan sonra tekrardan bizleri forumla buluşturduğunuz için şahsım ve bütün silahseverler adına teşekkür ederim. Malumunuz üzere bende eski forum müdavimlerindendim. Aktif bir şekilde 2009 yılından forum kapanana kadar bir çok konudan istifade etmiş, forum sayesinde de bir çok dost edindim. Yeni oluşumumuz el birliğiyle eski formumuzu aratmaz, bilgiye dayalı, kaynak gösterilecek nitelikte paylaşımlarla dolu uzun yıllar geçirmeyi temenni ederim. Herkese selamlar, sevgiler.
Her saltanatın bir sonu vardır evlat, buna musalla taşları şahittir.
01-05-2024, 00:56
Tüm üyelere, üstadlara, dinozorlara saygılar.
Ben, 2014 veya 15 yılında foruma katıldım. Eski-yeni tüm konuları vakit buldukça okurdum. 1976 lıyım, yeni foruma katkısı olan herkese yürekten teşekkür ederim. Eskilerden birçok müdavimi gördüğüme de ayrıca sevindim. Selamlar sevgiler..
01-05-2024, 10:33
Sn.Emre Tr ve Sn.Kemal3436,sizi yeniden aramızda görmek çok güzel. Hoş geldiniz, iyi forumlar.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
08-05-2024, 17:39
Her biri birinden değerli saygıdeğer forum üyeleri. Öncelikle herkesi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
2007 yılında ilk silahım olan Zigana' yı aldığımda eski forumdan da önceki foruma üye olarak silah forumlarına katılmıştım. Sonrasında eski forumun kurulduğunda hafızam beni yanıltmıyorsa 2008 yılı idi eski foruma üye olarak yine aranıza katılmıştım. Silah konusunda bir bilgim ve tecrübem olmadığı için silah konusundaki konuları okumakla yetinir iken hukukçu olmam nedeniyle ateşli silahlar konusunda ceza mevzuatına hakimiyetimden dolayı hukuk bölümünde paylaşımlarım olurdu. Sonrasında burada yazılanlar her biri silah konusunda değerli bilgiye sahip üstadların paylaşımları ile ikinci silahım olan Sig Sauer P 229 u almıştım. Sonra ise foruma bir şeyler oldu giremez olduk. Yeni üye olduk ama forum sessizleşti herkes bir bir forumdan çekildi en sonunda kapanışını hüzünle izledim. Tesadüfen aynı isimle forumun yeniden açıldığını görünce içimi bir heyecan kapladı uzun süredir görmediğim eski bir dostumu görmüş gibi yada çok sevdiği oyuncağını kaybeden çocuğun tekrar oyuncağını bulduğundaki gibi bir sevinç kapladı. Foruma referans aramadan tekrar kabulüm için yöneticilerimize teşekkür ederim. Dinazor sayılır mıyım sayılırım yaş olmuş 45 eski sitenin ilk üyelerinden 45 yaşında biri olarak fazlasıyla dinazor sayılırım diye düşünüyorum. Yokluğunda kıymetini dahada anladığım bu forumun üyesi olarak tüm üyelere bir kez daha saygılarımı sunuyorum.
08-05-2024, 18:15
Sn.nebukadnazar,sizi de yeniden aramızda görmek güzel.
Forumda bildiğim kadarıyla şimdilik 5 hukukçu vardı.Bir ceza avukatına ihtiyacımız vardı.İyi forumlar diliyorum.
10-05-2024, 10:45
Tüm üyelere, üstadlara saygılar,
Foruma 2011 yılında üye olmuştum. Forum sayesinde çok önemli bilgileri öğrenip ilk tabancamı almıştım. Şu an 47 yaşındayım. Forumu tekrar aktif görünce çok mutlu oldum. Forumun tekrar aktif olmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
11-05-2024, 18:04
Sn.Hunter12,sizi yeniden aramızda görmek çok güzel. Hoş geldiniz, iyi forumlar.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Merhaba.
Öncelikle şükür kavuşturana, eski ve aşina olduğumuz isimlerle tekrar bir arada olmak güzel. Foruma 2012 yılında kayıt olmuştum. Yaşım o zamanlar epey küçüktü, gerçi halen küçük. ![]() Forumun yokluğunda ben de silahsever.com adresini alıp (ki bu adresi daha öncesinde Sn. Baris kullanmıştı, kendisiyle o dönemde görüşmüştüm) bir blog haline getirerek güzel ve kapsamlı yazılar paylaşmıştım. Daha sonra ilgilenemediğim için kapandı ancak tüm yedekler mevcut, müsait bir zamanda ilgili konuları peyderpey buradan paylaşacağım.
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
16-05-2024, 19:15
(16-05-2024, 18:42)cos30 yazdı: Merhaba. Hoşgeldiniz.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.İyi forumlar dilerim. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[+]](https://www.tabancatufek.com.tr/images/collapse_collapsed.png)