Dinozorlar Föyü
Merhaba,

Bende ne zaman üye olduğumu hatırlamıyorum ama benim için çok yararlı bilgiler edindim. Yaşım 50 inşallah bundan sonra bende edindiğim tecrübeleri paylaşarak yararlı olmaya çalışırım.

Sevgiler , Saygılar
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için corvette'e teşekkür ederiz.
Bul
Öncelikle, Tabanca Tüfek Forumu canlandıran, vesile olan, emeği geçen dostlara, Moderatörlerimize ve diğer tüm Forumdaşlarımıza Selâmlar olsun.

Yanlış hatırlamıyor isem 2009 veya 2010 yılında siteye üye olmuştum. Bir Savunma Fuarı'nda, ilk olarak Sayın Lupus ve devamında yine Fuarda (Sayın Lupus sayesinde) diğer bazı forumdaş dostlarla tanışma şansım olmuştu.

O dönemlerde görevde idim ama şimdi, 60 yaşını devirmiş, emekli bir Subay olarak hayata devam ediyorum.

Sitenin yeniden canlandığını, eski adı ile Twitter olan, şimdiki X platformunda takip ettiğim; "Bireysel Silah Edinme Hakkı" adlı hesabı yöneten (adını ve buradaki Nick'ini bilmiyorum, bağışlasın kendisi) arkadaşımızın paylaşımlarından öğrendim ve hemen üye oldum.

Eski Forumdaki Nick'im; BigSword idi. Sayın Moderasyondan, adımın BigSword olarak değiştirilmesini de istirham ettim.

Eski bir asker olarak silâhların içinde uzun yıllar geçirmiş olsakta, şayet kişinin uzmanlık alanı veya özel ilgisi yoksa, günlük ve sivil kullanımda olan silahlar konusunda oldukça teknik bilgi eksiğimiz bulunuyor.

Önceki site ve çok değerli forumdaşlarımız sayesinde harika bilgiler edinme fırsatı yakalamış, forum sayfalarını defalarca ve satır satır okumuş ve hatta forum sayfalarında dolaşırken saatleri kaçırıp, sabah uykusuz mesaiye gitmişliğimi hatırlıyorum

Yeni Sitemizin; Çok uzun yıllar, çok güzel ve değerli bilgilerle ve çok güzel dostluklarla devam etmesini diliyor, Tüm forumdaşlarımıza yeniden Selâm ve Saygılarımı sunuyorum
[+] 11 kullanıcılar diyor Bu gönderi için BigSword'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.corvette ve Sn.Big Sword,foruma hoş geldiniz.İyi forumlar diliyorum.
Sizin de paylaşımlarınızı bekliyoruz.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
(22-05-2024, 07:30)ceycey yazdı: Sn.corvette ve Sn.Big Sword,foruma hoş geldiniz.İyi forumlar diliyorum.
Sizin de paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Sayın ceycey; Hoşbuldum efendim.

Yüzyüze tanışamamış olsak da, aşina olduğumuz isimler (Nick Name) ile yeniden karşılaşmak gerçekten harika duygu. Bu vesile ile eski ve yeni tüm forumdaşlara tekraren selâm ve hürmetlerimi sunuyorum.

Ayrıca; talebim doğrultusunda, forumdaki eski lakabımı yeniden tanımladığınız için çok teşekkür ediyorum
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için BigSword'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın Ombra sizi gördüğüme şahsım adına sevindim. Forumdaki yazılarınızı, yorumlarınızı okumaktan keyif alırdım. Bir başlık altında yazılarınız ve sizden bahsetmiştik. Sizde foruma dahil olmuşsunuz.

Sayın Big Sword komutanim sizinle de Idef fuarında tanışmıştık. Forumda yazılarını okuduğum sizin gibi değerli insanlarla yüz yüze görüşmek benim için oldukça güzel olmuştu.

Saygılarımla.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Shepherd'e teşekkür ederiz.
Bul
(22-05-2024, 20:48)Shepherd yazdı: Sayın Ombra sizi gördüğüme şahsım adına sevindim. Forumdaki yazılarınızı, yorumlarınızı okumaktan keyif alırdım. Bir başlık altında yazılarınız ve sizden bahsetmiştik. Sizde foruma dahil olmuşsunuz.

Sayın Big Sword komutanim sizinle de Idef fuarında tanışmıştık. Forumda yazılarını okuduğum sizin gibi değerli insanlarla yüz yüze görüşmek benim için oldukça güzel olmuştu.

Saygılarımla.

Sayın Shepherd; Sizinle tanışmaktan bende çok memnun olmuştum ve forumda yeniden karşılaşmak ne güzel. İnşaallah önümüzdeki IDEF'te tekrar karşılaşırız.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için BigSword'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba dostla, eski foruma 2020 lerde dahil oldum diye hatırlıyorum.Fazla aktif bir üye olamasam da paylaşılan bilgilerin yurt dışı forumların bile üzerinde çok teknik ve detay bilgilere ulaşabildiğim oldukça faydalı nir forum sayfası olarak kapandığına çok üzülmüştüm.Şans eseri tekrar açıldığını farkedip hemen üye oldum. Yaşım 44 bilgi ve tecrübelerim dahilinde foruma katkıda bulunmak isterim. Saygılarımla…
Beretta 1301 Tactical
Hs H11 (Springfield Hellcat)
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Zobnan'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Zobnan,aramıza hoş geldiniz.İyi forumlar.
Sizden HS11 ve Beretta 1301’le ilgili tanıtım bekliyorum.
Zira bu silahlarla ilgili bir paylaşım yapılmadı.
Bul
(22-05-2024, 20:48)Shepherd yazdı: Sayın Ombra sizi gördüğüme şahsım adına sevindim. Forumdaki yazılarınızı, yorumlarınızı okumaktan keyif alırdım. Bir başlık altında yazılarınız ve sizden bahsetmiştik. Sizde foruma dahil olmuşsunuz.

Saygılarımla.

Çok teşekkür ederim. Beni onore odiyorsunuz.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ombra'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese selamlar. Forumun tekrar açılmasına çok sevindim. Forumdaki öğrendiğim bilgiler doğrultusunda iki adet yivsiz tüfek almıştım. Burada paylaşılan bilgiler her zaman çok kıymetli olmuştur .
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sbaslar'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi