2016 Yakacık Poligon Buluşması
25.12.2016 tarihinde eski forum zamanında Yakacık Poligonu'nda bir buluşma düzenlenmiş.
Tesadüfen Youtube'da buldum.Sadece rahmetli Ahmet Hayaloğlu'nu (xclod3r) tanıyabildim.
Katılan arkadaşlar için sürpriz olsun.

[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Güzel bir ortam oluşmuş...Tekrarı olabilir mi ?
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Boreas'e teşekkür ederiz.
Bul
Ben bu buluşmada olmadığımı hatırlıyorum. Ama buluşmalar çok keyifli geçerdi. Sabah her gelen kahvaltılık bir şeyler getirirdi. Sohbet ederken karnımızı doyururduk. Sonra kulvarlara geçerdik.

Sırayla ateş ederdik. Herkes birbirine fişek ikram ederdi. Diğer dostlarımızın tüfeklerini denerdik. Güzel günlerdi..

@Boreas Poligon artık yok. Yıkılmıştı en son diye biliyorum.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için 1905sss'e teşekkür ederiz.
Bul
2016 yılında yapılan 2. buluşma olmalı. Efe Av sponsor olmuştu sanırım. Rahmetli büyüğümüz Ahmet Hayaloğlu ağabey de katılmış orda tanışmıştım.
Sonrasında kendisi ile Başakşehir'de bulunan poligon 34 te de buluşmalarımız olmuştu. Ara ara bu videoyu izlerim, arkadaşları tekrar en azından burada görmüş oluyorum.
Sayın 1905sss'in de dediği gibi herkes envanterini getirir ve ortak kullanıma sunardı, güzel keyifli bir gün olurdu.
Eski forumdan üyeler ile kamp yapmış, İstanbul'da ikamet eden forumdaşlar ile poligonlara gitmiş güzel günler geçirmiştik.
Umarım tekrar aynı etkinlikleri yapabiliriz.
Bilhan Mutlu
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için bilhan'e teşekkür ederiz.
Bul
Her iki buluşmaya da katılmıştım ve gayet eğlenceli geçmişti.

Videodaki buluşmanın yıldızı, sayfadaki görüntüde de bulunan, bir arkadaşımızın getirdiği markasını hatırlayamadığım tek kırma 36ga bir tüfekti. Canı sıkılan adeta leblebi niyetine atış yapıyordu Smile, eğlenceli bir tüfekti.

Ama artık o poligon da yok.

Hatta bu buluşmaların öncesinde bazılarını burada da gördüğüm birkaç başka üye ile kamp da yapmıştık. Güzel ve keyifli zamanlardı.

Bu forumdaki ilk mesajım olması dolayısıyla da herkese selam ve saygılarımı iletiyorum.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Hakan_'e teşekkür ederiz.
Bul
(03-03-2025, 17:12)Hakan_ yazdı: Her iki buluşmaya da katılmıştım ve gayet eğlenceli geçmişti.

Videodaki buluşmanın yıldızı, sayfadaki görüntüde de bulunan, bir arkadaşımızın getirdiği markasını hatırlayamadığım tek kırma 36ga bir tüfekti. Canı sıkılan adeta leblebi niyetine atış yapıyordu Smile, eğlenceli bir tüfekti.

Ama artık o poligon da yok.

Hatta bu buluşmaların öncesinde bazılarını burada da gördüğüm birkaç başka üye ile kamp da yapmıştık. Güzel ve keyifli zamanlardı.

Bu forumdaki ilk mesajım olması dolayısıyla da herkese selam ve saygılarımı iletiyorum.

Aramıza hoş geldiniz.Sizi Dinozorlar Föyü'ne bekliyoruz.

https://www.tabancatufek.com.tr/showthread.php?tid=49
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar

20 Kasım 2016 Yakacık poligon buluşmasına ait arşivden bulduğum bir kaç fotoğraf var eski üyelerin olduğu buradan paylaşıyorum

En kısa zamanda tekrardan bir buluşma tertip edilmesi hepimiz için çok iyi olur. (Bu arada ilk kez resim yüklemeye çalışıyorum)

[Resim: b6rklv4.jpg]

[Resim: 6uwbzjv.jpg]

[Resim: n2wa5r9.jpg]

[Resim: iokv4jf.jpg]
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın Hakan,
Hoşgeldiniz.
"Videodaki buluşmanın yıldızı, sayfadaki görüntüde de bulunan, bir arkadaşımızın getirdiği markasını hatırlayamadığım tek kırma 36ga bir tüfekti. Canı sıkılan adeta leblebi niyetine atış yapıyordu, eğlenceli bir tüfekti."
bahsettiğiniz Armsan EOS 36, olup bende ve Youtube videosunun başında rahmetli Ahmet Ağabey ile beraber olan forumdaşımız da mevcuttu. Ben de hala duruyor, tek kelime ile eğlencelik bir tüfektir.
Bilhan
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için bilhan'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi