Maalesef deneme yanılma ile öğrenenlerdenim .
Yivsiz tüfek üzerinde optik sevdasına yaklaşık on iki on üç yıl önce kapıldım . O günün şartları ilk optiğim optima oldu , belli bir atım adedinden sonra dağıldı

. Sonra Truglo red dot aldım o da dağıldı …
Bu iş böyle olmayacak diyerek araştırmaya başladım . Bi arkadaşıma Almanya dan Sightmark açık hologram ( modeli aklımda değil ) onu getirttim . İlk zamanlar gayet başarılıydı , taki bir gün yağmurda kullanana kadar . Yağmurdan yansıtıcıya gelen sudan ekrana bulanık görüntü geldiğini farkedince onuda kaldırdım .
Araştırmaya devam

. Yine sightmark ın volvwerine modelini aldım . Kalem pil ile çalışan , üzerinde kauçuk kılıfı olan sağlam bir optik . Bir çok atış yaptım ve zorlu doğa koşullarında da test ettim , gayet başarılı bir optik . Fayda fiyat optiği diyebilirim ve yivsiz tüfek için tavsiye ederim.
Optik işi gerçekten bir hastalık . Sonra sırası ile ;
burris fastfire 2
Eotech 512
Eotech exps 3
Eotech 553
Aimpoint comp 2
Aimpoint tl1
Aimpoint h2
Aimpoint t2
Sonuç olarak bir çok optik kullanmam nasip oldu , şu anda Aimpoint t2 kullanıyorum ve çok memnunum .
Aimpoint comp seriside efsane optikler . Günümüz şartlarında fiyatlar aldı başını gitti haliyle ,nerdeyse iyi bir tüfek parası .
Fayda fiyat performansı olarak Sightmark volverine , vortex,sig sauer gibi optikler de kullanılabilir .
Rüştü’nü ispat etmiş optikleri tercih etmeye çalışın . Bütçeniz yeterli değilse takmak için optik takmayın , mekanik nişangah ile devam edin . Hiç birimizin hayatı ucuz değil , riske girmeye gerek yok .
Saygılar .