Tüfek veya tabanca ruhsatı Göz muayenesi
Big Grin 
Noktalama işaretlerini kullanmadan yazacağım bilginize 

Tabanca ruhsatı almak istiyorum herhangi bir sağlıksal sorunum yok fakat sol gözüm 1.50 diğeri ise 2.50 araştırmam sonucunda bir gözün 2den yüksek olmaması gerekiyor ama bu yönetmeliğin değiştiğide söyleniyor bu durumda hali hazırda tabanca veya tüfek ruhsatı olan forum kullanıcılarına sormak istedim ben bu gözler ile tabanca veya tüfek ruhsatını alabilecek miyim [Resim: undecided.png] eğer gözlerimden ötürü alamazsam sağ gözümü lazerle çizdirip yani numarasını azaltıp silah ruhsatı almamda bir engel var mı
Bul
Gözünüzü çizdirmeye gerek yok.

Herhangi bir gözlükle gösterilen harfleri okuduktan sonra muayeneden geçersiniz.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
(28-11-2024, 14:32)blacksea yazdı: Gözünüzü çizdirmeye gerek yok.

Herhangi bir gözlükle gösterilen harfleri okuduktan sonra muayeneden geçersiniz.

cevabınız için teşekkür ederim biryerde duymuştum gözleri bozuk olanlar yılda birkez kontrole gitmesi gerekiyormuş bu konu hakkında bilginiz varmı acaba?
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Notre Dame'ın Kamburu'e teşekkür ederiz.
Bul
(28-11-2024, 14:32)blacksea yazdı: Herhangi bir gözlükle gösterilen harfleri okuduktan sonra muayeneden geçersiniz.

Evet, uygulama aynen bu şekilde. Bende sağlık raporu almak için hastaneye gittiğimde gözlüğümü çıkartmıştım, doktor, gözlüğümü taktırıp harfleri okuttu.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul
(28-11-2024, 15:22)Notre Dame'ın Kamburu yazdı:

cevabınız için teşekkür ederim biryerde duymuştum gözleri bozuk olanlar yılda birkez kontrole gitmesi gerekiyormuş bu konu hakkında bilginiz varmı acaba?

Gözlükle harfleri okuyabiliyorsanız sorun olmaz. Toplumun büyük kesiminin gözü bozuk. Ehliyet raporu gibi düşünün.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
(28-11-2024, 22:20)blacksea yazdı:
(28-11-2024, 15:22)Notre Dame'ın Kamburu yazdı:

Gözlükle harfleri okuyabiliyorsanız sorun olmaz. Toplumun büyük kesiminin gözü bozuk. Ehliyet raporu gibi düşünün.

içime su serpildi resmen bana kesin vermezler diye düşünüyordum geriye sadece gidip gönül rahatlığıyla ruhsat almak kaldı
Bul
Sizin sahip olduğunuz görme kusuru, bir hastalık değil. Görme kusurları sağlık raporu için bir engel teşkil etmez. Eğer gözde bir hastalık varsa hastalığa ve durumuna bağlı olarak engel ve bazı prosedürlerle karşılaşabilirsiniz.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
Bul
(29-11-2024, 14:09)Shepherd yazdı: Sizin sahip olduğunuz görme kusuru, bir hastalık değil. Görme kusurları sağlık raporu için bir engel teşkil etmez. Eğer gözde bir hastalık varsa hastalığa ve durumuna bağlı olarak engel ve bazı prosedürlerle karşılaşabilirsiniz.
Bilgilendirmeniz ve duyarlılığınız için teşekkür ederim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi