Canik Mete mc9- stoeger str 9 mc kıllanıcıları
Forum üyelerimizden sayın Achilles'te aynı şekilde Canik MC9 alıp sorun yaşayanlardan.

https://www.tabancatufek.com.tr/showthread.php?tid=56
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul
(29-12-2024, 22:23)jfmrk yazdı: Forum üyelerimizden sayın Achilles'te aynı şekilde Canik MC9 alıp sorun yaşayanlardan.

https://www.tabancatufek.com.tr/showthread.php?tid=56

Silahı kaldırdım demiş acaba şuan için nasıl çözebilmişmi sorunlarını
Bul
Benim edindiğim izlenim Stoeger’in yerliler içinde en iyi Glock klonu olduğu, Glock ise bence tek karakter tetiği ve derli toplu ölçüleri ile piyasadaki en iyi gizli taşıma tabancası.
Canik ile ilgili oldukça fazla olumsuz geri dönüş var maalesef, göz göre göre gidip almak mantıksız olur.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul
(29-12-2024, 22:42)Actionman yazdı: Benim edindiğim izlenim Stoeger’in yerliler içinde en iyi Glock klonu olduğu, Glock ise bence tek karakter tetiği ve derli toplu ölçüleri ile piyasadaki en iyi gizli taşıma tabancası.
Canik ile ilgili oldukça fazla olumsuz geri dönüş var maalesef, göz göre göre gidip almak mantıksız olur.

Evet benimde aklımda yavaş yavaş bir fikir belirmeye başladı stoeger de karar kıldım gibi cevabın için teşekkür ederim
Bul
(29-12-2024, 22:42)Actionman yazdı: Benim edindiğim izlenim Stoeger’in yerliler içinde en iyi Glock klonu olduğu, Glock ise bence tek karakter tetiği ve derli toplu ölçüleri ile piyasadaki en iyi gizli taşıma tabancası.

Olayı özetlemişsiniz. Bir söz vardır "pazarcı malını bağırarak satar, kuyumcu bağırmaz"...
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
Bul
Değerli üstadlar, öncelikle bu başlığı açmam an meselesi idi, konuyu soran arkadaşımıza teşekkür ederim. Bende 6 Ocak haftasında nasipse İstanbul'a gideceğim, benimde stoeger str 9 MC ve SC modelleri arasında bir tercihim olacak yıllardır herkese stoegeri anlatmaya çalıştım. Bildiğim bir silah değil ama okumalarımı ve Türkiye'den çeşitli ülkelere ürün gönderen Beretta kalitesi olarak aktardım. Şimdi sıra kendime seçim yapmaya geldi, bazı arkadaşlarım kapasite ve isabet açısından tam boy str 9 alabilirsin diyor, ben Compact bir tabanca istiyorum. Şuan str 9 SC modelinde karar verdim. Biraz daha bütçem olsa kesinlikle cougar fl alırım, buradan @köstenceli35 üstadıma selamlar olsun.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Yamtar'e teşekkür ederiz.
Bul
(30-12-2024, 03:10)Yamtar yazdı: Değerli üstadlar, öncelikle bu başlığı açmam an meselesi idi, konuyu soran arkadaşımıza teşekkür ederim. Bende 6 Ocak haftasında nasipse İstanbul'a gideceğim, benimde stoeger str 9 MC ve SC modelleri arasında bir tercihim olacak yıllardır herkese stoegeri anlatmaya çalıştım. Bildiğim bir silah değil ama okumalarımı ve Türkiye'den çeşitli ülkelere ürün gönderen Beretta kalitesi olarak aktardım. Şimdi sıra kendime seçim yapmaya geldi, bazı arkadaşlarım kapasite ve isabet açısından tam boy str 9 alabilirsin diyor, ben Compact bir tabanca istiyorum. Şuan str 9 SC modelinde karar verdim.  Biraz daha bütçem olsa kesinlikle cougar fl alırım, buradan @köstenceli35 üstadıma selamlar olsun.

Ben teşekkür ederim
Bul
Bugün mke İstanbul stoeger stoklarını sordum, Compact ve MC 9 ürünlerinin olmadığını ve 15 ocakta geleceğini söyledi, zam yapacaklarmış 1 ocaktan itibaren, str 9 yada str SC 9 olanı değerlendirmeye başladım.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Yamtar'e teşekkür ederiz.
Bul
Ben de özellikle yaz aylarında rahatça taşımak için hem küçük hem de hafif olmasından dolayı kompakt silahlara karşı önyargılı olmama rağmen, tam boy çelik bir silahı taşımaktan usandım ve silah arayışına girdim. Stoegerin yıllardır forumda olumlu geri dönüşleri olmasına rağmen cooger modelini eşşek kulaklarından dolayı kafadan elemiştim. Str 9 un Sc modeli bir arkadaşımda mevcuttu , atış denemesinden sonra almaya karar verdim.Almadan önce en büyük kriterim polimer silahlarda özellikle yerliler içinde ateşleme sistemi tam kurulu olan modellere güvenemediğimden caniği direk eleme sebebim oldu ,ki köstenceli35 üstadın deyimiyle çeyiz sandığı gibi kutu içeriği ve aksesuar seçeneği sunmasına rağmen. Stoegerin Beretta altyapılı firma olması, mekanik güvenirlilik olarak verdiği güven hissinden dolayı direkt olarak bu markada karar kıldım.Mke standına gittiğimizde compact modelini gördüğümde kafam karışmadı değil ama sc modelini aldım. Yalnız bu boydaki silahlar gerçekten çok ciddi atış tecrübesi ve disiplini istiyor. Yıllardır tam boy bir silahla atış yapmaya alışkın olduğum için bu tip bir silah en ufak bir gez arpacık veya tetik hatasında hedefte çok büyük sapmalara neden olabiliyor. Tabancadan şuan için memnunum. Tabanca için eleştilerde kısmen doğru olan şarjör yaylarının aşırı sert olması, bu sorunu da iki şarşörü tam dolu olarak bekleterek bir iki ay içinde çözüme kavuşturdum. Saygılarımla.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Demir57'e teşekkür ederiz.
Bul
mc9 ile str9 mc diye gittim stok yokluğundan canik sub elit alıp geldik hadi bakalım nasıl olacak.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi