Dinozorlar Föyü
Değerli forumdaşlarım merhaba, 2012 yılında üye olmuştum. O zamanlar yaşım 18 idi. Şimdi 30 yaşındayım. Çok güzel bir platformdu. Kapandığını görünce günlerce çpl üzülmüştüm. Çok güzel bilgi kaynakları mevcuttu. Çok iyi abilerim oldu. Tekrar açıldığına çok mutluyum. Herkese iyi forumlar dilerim.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Alonewolf'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Alonewolf,Sn.yamtar,Sn.Actionman,Sn.mrtky foruma tekrar hoş geldiniz.
Paylaşımlarınızı bekliyor ve iyi forumlar diliyoruz.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Değerli dostlar. Muhtemelen çoğumuz uzak şehirlerde yaşamaktayız.Yıllarla belirtilen samimiyet üzerine en azından yakın şehirlerde bulunan üyelerin bir buluşma günü düzenleyerek silah vb. Konularda yüz yüze görüşerek bilgi alış verişinde bulunmalarını güzel olacağını düşünüyorum. Acaba sizlerin düşünceleri nedir?
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için P.Guard'e teşekkür ederiz.
Bul
(16-01-2025, 16:16)P.Guard yazdı: Değerli dostlar. Muhtemelen çoğumuz uzak şehirlerde yaşamaktayız.Yıllarla belirtilen samimiyet üzerine en azından yakın şehirlerde bulunan üyelerin bir buluşma günü düzenleyerek silah vb. Konularda yüz yüze görüşerek bilgi alış verişinde bulunmalarını güzel olacağını düşünüyorum. Acaba sizlerin düşünceleri nedir?

Öncelikle Selam ederim.2013 yılı idi yanlış hatırlamıyor isem İzmir de bir etkinliğimiz olmuş idi.Sarnıç idi yanlış hatılamıyor isem. Ben Samsun dayım .

Öncelikle herkese Selam ederim.

2013 yılında mı önce mi idi tam hatırlamıyorum üye olmuş idim. Ama 2013 yılında İzmir Sarnıç 'da hava alanına yakın idi Forum olarak bir küçük etkinlik yapmış idik. Etkinlik ve Forum vesilesi ile güzel dostlar kazanmıştık .Mümkün olduğu kadarı ile görüştüğümüz dostlarımız hala mevcut. Forum tekrar canlanmış .Emeği geçen ve vesile olan arkadaşlarımıza teşekkürederim. Yaş oldu elliye azucuk kaldı.

Sağılarımla .Sağlıcakla kalın.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için LazoliBeşBeş'e teşekkür ederiz.
Bul
Selamın Aleyküm,

eski foruma 2015 yılında kayıt olmuştum sanırım, kapatıldıktan bir süre sonra tabancatufek net adlı domainde bir hazırlık görmüştüm ama bir türlü faaliyete geçmemişti o domain. Sonra da girip kontrol etmeyi bıraktım zaten, burayı da bir iki gün önce ruhsatlarımı yenilerken merak ettiğim bir konuyu google'da aratırken tesadüfen buldum.

Herkese tekrar selamlar, 46 yaşındayım.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Ahmet Efe'e teşekkür ederiz.
Bul
(06-02-2025, 11:27)Ahmet Efe yazdı: ...kapatıldıktan bir süre sonra tabancatufek net adlı domainde bir hazırlık görmüştüm ama bir türlü faaliyete geçmemişti o domain.

Hoşgeldiniz Sn.Ahmet Efe

O domaini ben almış ve forumu kurmuştum ancak o dönem işlerimin yoğunluğundan ilgilenemedim ve kapamak zorunda kaldım.

Saygılarımla.
75BΩ - G43X - 686/3USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba, eski foruma 2008 yılında üye olmuştum,yaş 62, forumdaşlara sevgiler, saygılar
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için kemal911'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Kemal911,Sn.Ahmet Efe, Sn.Lazoli foruma tekrar hoş geldiniz.
Eski dostlar yavaş yavaş toplanıyorlar. Forum açılalı neredeyse 1 yıl olacak.
Daha katılacak pek çok dost var. Paylaşımlarınızı bekliyor ve iyi forumlar diliyoruz.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar, ismim Ömer Akçalı, İzmir de yaşıyorum, foruma yeni katıldım ve önceden de haberim yoktu, taşıma ruhsatımı yenilerken silah değiştirme sırasında STR 9C ile ilgili en kaliteli yorumu ve incelemeyi bu forumda görerek üye olmak istedim. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Hamatum'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar, forumun tekrar açıldığını tesadüfen öğrendim çok sevindim. Öncelikle hayırlı olsun ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Uzun süredir önceki forumun sessiz takipçisiydim ve yazılanların bu alandaki bilgi dağarcığıma kattığı oldukça fazla şey var ve bu konuda sayın üstadlara da ayrıca teşekkürü borç bilirim. Aramızda tekrar görmekten de mutluluk duyarım...
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Akdoganbey'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi