Sağlık raporu hakkında bilgi paylaşımı
Bugün bir haber okudum. Aile hekimleri ehliyet raporu gibi raporlardan para alacakmış. Ehliyet raporu gibi dediklerinin içinde yivsiz tüfek raporu da var muhtemelen.

Bedava alınan bir raporun ücretli olması tabii ki hoş değil. Ama diğer taraftan acaba ücretli olacağı için Aile hekimleri rapor vermeye bir tık daha olumlu yaklaşırlar mı diye düşündüm.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için 1905sss'e teşekkür ederiz.
Bul
Alınacak olan rapor ücretini aile hekimleri değil sağlık bakanlığı alıyor. Ödenecek olan para da aile hekiminin cebine girmiyor haliyle. Aile hekimleri maaşını sağlık bakanlığından alır ve her ay bellidir. Rapor verme işlemini etkileyeceğini düşünmüyorum bu durumun.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için olrayt'e teşekkür ederiz.
Bul
(26-11-2024, 19:10)olrayt yazdı: Alınacak olan rapor ücretini aile hekimleri değil sağlık bakanlığı alıyor. Ödenecek olan para da aile hekiminin cebine girmiyor haliyle. Aile hekimleri maaşını sağlık bakanlığından alır ve her ay bellidir. Rapor verme işlemini etkileyeceğini düşünmüyorum bu durumun.

Bugün bir haber dinledim. Aile hekimleri artık raporlardan para alacak, böylece gelirleri yükselecek diye anlatıldı. Sanırım benim dediğim gibi olacak.
Bul
Değerli Silahseverler,
Dün sağlık heyeti raporu için Maltepe Üniversitesi'ni aradım. Rapor ücretini telefonda iki defa sorup teyit ettim. 12.000 TL ( Yazıyla on iki bir Türk Lirası) dediler. Halen yanlış anladığımız düşünüyorum. Bu durumda uzak da olsa Sait Çiftçi'ye gitmeyi düşünüyorum. Oradaki işlemlerin pratikliği ve rapor ücreti hakkında güncel bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
Teşekkürler,
Bul
(11-01-2025, 11:36)Colt1911 yazdı: Dün sağlık heyeti raporu için Maltepe Üniversitesi'ni aradım. Rapor ücretini telefonda iki defa sorup teyit ettim. 12.000 TL ( Yazıyla on iki bir Türk Lirası) dediler. Halen yanlış anladığımız düşünüyorum. Bu durumda uzak da olsa Sait Çiftçi'ye gitmeyi düşünüyorum. Oradaki işlemlerin pratikliği ve rapor ücreti hakkında güncel bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.,

Sn.Colt1911,

Geçen yıl itibari ile Silah ruhsatı rapor ücretleri devlet hastaneleri, üniversite hastaneleri ve özel hastaneler için ayrı tarifeye tabi tutulmuştu. Üniversite sağlık raporu ücretleri, Devlet hastanesinden %50 fazlaydı. Geçen Yıl 800- 1200-1500 TL olan sağlık raporu ücretlerinin bu sene 15.000 TL olması çok abartılı geldi bana.

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam önceden Said Çiftçi sadece Perşembe günleri heyet raporu veriyordu. Ancak şimdi e-devlet üstünden baktığımda her güne ve saate randevu verdiğini görüyorum. Eskisi gibi Perşembe sabahtan gidip sıraya mı girmeli, yoksa herhangi bir gün-saatte gidip işlemleri halledebilir miyiz ? Yakın zamanda deneyimleyen arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Saygılar.
Bul
Az önce hastane ile görüşebildim. Artık sadece Perşembe günleri değil randevu aldığımız herhangi bir gün ve saate gidebiliyormuşuz. Saygılar.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Husrev'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar merhaba, devlet hastanesinden alacağım bulundurma ruhsatı için sağlık raporunu yivsiz tüfek ruhsatı için de kullanabilir miyim ? Yoksa her ikisine de ayrı ayrı rapor mu almam gerekiyor?
Bul
(25-04-2025, 12:29)mustafaondeer yazdı: Arkadaşlar merhaba, devlet hastanesinden alacağım bulundurma ruhsatı için sağlık raporunu yivsiz tüfek ruhsatı için de kullanabilir miyim ? Yoksa her ikisine de ayrı ayrı rapor mu almam gerekiyor?

Sn.mustafaönder,bu soru daha önce cevaplanmıştı.Ama,yine cevap vereyim.(Lütfen daha önceki konuları
inceledikten sonra konu açınız.)
Yivsiz tüfek için aile hekimi raporu yeterli.Tabanca-yivli tüfek ruhsatı için heyet raporu gerekiyor.Heyet raporu
daha kapsamlı bir rapor olduğu için,süresi geçmediyse yivsiz tüfek ruhsatı için de geçerlidir.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
(25-04-2025, 12:55)ceycey yazdı:
(25-04-2025, 12:29)mustafaondeer yazdı: Arkadaşlar merhaba, devlet hastanesinden alacağım bulundurma ruhsatı için sağlık raporunu yivsiz tüfek ruhsatı için de kullanabilir miyim ? Yoksa her ikisine de ayrı ayrı rapor mu almam gerekiyor?

Sn.mustafaönder,bu soru daha önce cevaplanmıştı.Ama,yine cevap vereyim.(Lütfen daha önceki konuları
inceledikten sonra konu açınız.)
Yivsiz tüfek için aile hekimi raporu yeterli.Tabanca-yivli tüfek ruhsatı için heyet raporu gerekiyor.Heyet raporu
daha kapsamlı bir rapor olduğu için,süresi geçmediyse yivsiz tüfek ruhsatı için de geçerlidir.

Hocam merhaba, sağlık ocağı vermemekte ısrarcı, o yüzden sormak istedim.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için mustafaondeer'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi