Dinozorlar Föyü
Herkese selamlar.

Öncelikle bu siteyi tekrar işler hale getirenlere teşekkürlerimi sunarım. Burada olmaktan her zaman mutluluk duydum.

Daha önce sürekli kontrol etmeme rağmen bu adresi nasıl görmedim inanamıyorum! Ya da epey bir süre kontrol edip umudu kaybettikten sonra denemedim ve site aktif hale geldikten sonra kontrol mü etmedim emin değilim.

Tekrar güzel ve bilgi dolu günler olmasını dilerim.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Hakan_'e teşekkür ederiz.
Bul
Tüm eski ve yeni forum üyelerine selamlar saygılar...

2012-2013 Yıllarında üye olduğum silah bilinç ve kültürümün artmasında rehber olan bu platformun tekrar aktif olduğunu görmek özellikle bir takım sosyal medya uygulamalarında dönen (Silah Platformları Adı Altında) bilgi ve tecrübeden uzak seviyesiz diyaloglara şahit olduktan sonra beni son derece mutlu etti.
Esenlikle kalın.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Aquila54'e teşekkür ederiz.
Bul
Forum üyesi tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunarım,
Bir çok foruma üyeyiz çoğumuz ama bu nickleri tekrardan görmek beni ziyadesiyle mutlu etti.
50'li yaşları geçtiğimize göre önce bu sayfada sonra da tüm dostlara merhaba diyelim tekrardan..
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için rainman'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese selamlar,

Bilenler biliyor ama yine de yazayım.İsmim Selim Atalay.Üniversite'de okurken zaman zaman görüyordum bu forumu. 2009 yılı olması lazım yaklaşık altı ay bir sene kadar foruma üye olmadan takip ettim. Sonra dayanamayıp üye oldum. Smile O yıllarda Trmilitary forumunda çok aktiftim. yazdığımız pek çok yazı ile birlikte Trmilitary uçunca sadece tabancatüfek'de yazmaya başladım.

Mezun olup Soma'da çalışmaya başladığım 2011 yılında tek eğlence kaynağım forumdu.Sabah akşam forumda okuyor yada yazıyordum. Şimdi o günleri düşününce 14 yıl olmuş. Dinozor olduk mu bilmiyorum.Yirmili yaşlarımın ortasındaydım kırk oldum. Sanırım dinozor değilim ama mamut olabilirim.

Görüşmek üzere esen kalın.
[+] 14 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Madenci08'e teşekkür ederiz.
Bul
2009 yılınca Glock ile ilgili bir konuya cevap yazabilmek için foruma kayıt olmuştum. O zamanlar forum kültürüm olmadığı için "nick" yerine mal gibi adımı yazmıştım. Böylece herkes, her daim kim olduğumu bildi. Smile 

Sayın ceycey forumun yeniden aktif hale getirdiğini bildirince tekrar katıldım. Ama bu kez "akıllandığım için" nickimi forum avatarımın adıyla değiştirerek büyük zeka oyunu yaptım.  Wink

Tevellüt '65. Yaş: bu yıl itibariyle altıncı desteyi kardık. Osman Ortaç ağabeyimin bulunduğu ortamda herhalde ben hala genç bir dinazor sayılırım.  Cool
[+] 14 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Mando'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar,

2015 yılının Kasım ayında eski foruma üye oldum. Çok uzun süre sadece okumakla yetindim. 2016 yılında buradan öğrendiklerim ve çocukluk aşkıyla Beretta 92 FS sahibi oldum. Aynı kullanıcı adıyla eski forumda bazen katkı yapmak, bazen de bilgi almak için yazılar yazmıştım. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki video izleme platformlarında silahlarla ilgili içerik yapanlar, buradaki kıymetli üyelerden daha fazla bilgi sahibi değiller. Kıymetli Osman Ortaç'ın videolarını izleyerek silah sahibi oldum. Burada değerli bilgileriyle hatalarımızı düzelten büyüklerimiz oldu. Şimdi içerik izlerken hatalı bir bilgiyle karşılaşınca hadi be oradan diyorum Smile 2019 sonrası çalıştığım kurumda seçimle gelen yönetim değişikliğinden iş yoğunluğuna bağlı bir olumsuz etkilenme söz konusu oldu ve sosyal hayatım zayıfladı. Şu sıralar toparlanma sürecindeyim ve artık 39 yaşına geldim. İnşallah burada daha fazla zaman geçiririm. Öğrenecek daha çok şeyimiz var.

Büyüklerime saygılar, küçüklerime sevgiler...
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için shelby'e teşekkür ederiz.
Bul
Uzun zaman sonra yeniden birlikteyiz.. Kimseyle silahlar hakkında sohbet edememenin verdiği acı ise tarifsiz.. Av, atıcılık yada hobi amaçlı silah konusunda çevremin ne kadar zayıf olduğunu fark ettiğimde forumun yokluğunu derinden hissettim. Aktif olmaya çalışacağım, gerek av tüfeklerim ve tabancalarla ilgili fotoğraf ve bilgi paylaşıp yeni başlayanlarla bildiklerimi paylaşmaya çalışacağım.. Yivli tüfekler ve optikler ile ilgili bilgi alıp en doğru karar için görüş talep edeceğim.. Esenlikler diliyorum..
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için LocLu'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Loclu, Sn.Shelby, Sn.Madenci08, Sn.Rainman, Sn.Aquila54, Sn.Hakan foruma tekrar hoş geldiniz.
Eski dostlar yavaş yavaş toplanıyorlar. Daha katılacak pek çok dost var. Özellikle eski forumdan
tanıdığımız arkadaşlardan paylaşımlar bekliyor ve iyi forumlar diliyoruz.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba tüm TT aliesine.

TT foruma yeniden kavuşmak muhteşem. Saygılar.

musti267.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için musti267'e teşekkür ederiz.
Bul
(01-05-2025, 20:41)musti267 yazdı: Merhaba tüm TT aliesine.

TT foruma yeniden kavuşmak muhteşem. Saygılar.

musti267.

Musti267 efendi, sen de hoş geldin. TRM’den tanışmıyorsak lütfen bu mesajı dikkate almayın.

AVCI
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için cos30'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi