18-03-2024, 12:59
Makul fiyatlı bir temizlik ürünü ve yağ öneriniz var mı siz hangi marka ve model ürünleri kullanıyorsunuz bu konuda?
|
Temizlik ve yağ önerisi
|
|
18-03-2024, 12:59
Makul fiyatlı bir temizlik ürünü ve yağ öneriniz var mı siz hangi marka ve model ürünleri kullanıyorsunuz bu konuda?
18-03-2024, 14:49
(18-03-2024, 12:59)nutkey yazdı: Makul fiyatlı bir temizlik ürünü ve yağ öneriniz var mı siz hangi marka ve model ürünleri kullanıyorsunuz bu konuda? Ben uzun bir süredir Gunnex 2000 sıvı ve sprey yağını kullanıyorum. Kullandığım en iyi temizlik ve koruma yağı. Ama,5-6 senedir almadım,elimdekiler yetti. Nereden alınır bilemiyorum.
18-03-2024, 15:16
Sayın nutkey,
Elimde eskiden kalma çeşit çeşit silah temizlik malzemesi var: ![]() Ama içlerinde en iyi sonuç aldığım çok amaçlı (temizle-yağla-koru) OTIS CLP oldu. Kurşun ve barut artıklarını çok kolay ve iyi temizlediği gibi Silahları ayrıca yağlamam gerekmiyor. ![]() Sanırım TAC87 den almıştım. Saygılar
Fortis Fortuna Adiuvat
19-03-2024, 21:00
Yıllardır kullanıyorum,Özellikle harbi'si çok kullanışlı..
20-03-2024, 14:07
(Son Düzenleme: 20-03-2024, 14:18, Düzenleyen: nutkey.
Sebep: aynı konuda başlık bulunması nedeniyle soru silindi
)
(19-03-2024, 21:00)Şekerlioğlu yazdı: Yıllardır kullanıyorum,Özellikle harbi'si çok kullanışlı.. Aynısını çok uzun süredir kullanıyordum, çok da memnundum ama sıvıları tükendi. Sağolsun turantactical getirmişti zamanında. ETS'nin yağını aldım ama bu kadar pahalı olmasının hikmetini de çözemedim doğrusu. Göz damlası kadar şişe bir ton para?
21-03-2024, 19:12
Bende yıllar içinde çok değişik marka ve ürün kullandım,en bilineni herhalde ballistol dur,ama bence ballistol bir temizleme yağı/ürünü değil,özellikle hareketli aksamlar ve paslanma olasılığı olan bölgeler/yerler için bakım yağıdır,tabi ballistol un de çeşitleri var,gunex,seramik olanı soğuk yağ çözücü olanı vs.....Benim bu sıralar tabancalar için en çok kullandığım ve memnun olduğum yağ ve temizleyicileri,hoppe's 9 bakım yağı, yine hoppe's 9 namlu temizleme sıvısıdır,yine ayrıca ihtiyaca göre hoppe's elite ve hoppe's elite t3 de kullanmatayım,son olarakda hafif sürdüğüm koruma yağını silah temizleme koyun postunla parlatıp işlemi tamamlıyorum.
Saygılarımla.
17-05-2024, 09:01
2 senedir ETS yağ kullanıyorum performansından gayet memnunum.Köyde eski bir tek kırma tüfek vardı geçen yaz köye gittiğimde ETS ile bakım yaptım tüm pasları söktü.
18-05-2024, 00:36
(19-03-2024, 21:00)Şekerlioğlu yazdı: Yıllardır kullanıyorum,Özellikle harbi'si çok kullanışlı.. 2005 yılında Komando avdan almıştım, metal harbili olmasından dolayı uzun süre kullanmadım. İçindeki sıvılar duruyor ama 19 senede evsafını yitirmiş olsa gerek. Yivli tüfek alınca memlekette yivli için güzel bir harbi takımını uygun fiyata almanın kolay olmadığını görüp, aldığım settende memnun kalmayınca, bu takımın metal harbisinin etrafına izole bant sarıp 308 namlu temizliğinde kullanmaya başladım.
15-06-2024, 22:31
Ben'de silah temizliği ve bakımında başarılı bulduğum çok memnun kaldığım Hoppe's 9 elite serisini tercih ediyorum.
Tabancamın gövde kısmı aliminyum andonize olduğu için mekanizmanın daha verimli çalışması ve aşınmalardan korumak için kızaklara Mil-comm tw 25 b gres kullanıyorum..
03-12-2024, 02:58
Yollar önce aldığım yeşil plastik şişede singer marka ve yine Singer marka sprey makine yağı, diş fırçası, kağıt havlu, eski atlet, harbi takımı, eldiven kullanıyorum. Av bayiinden 25-30 yıl önce aldığım sprey bakım ve koruma yağları ( bu ikisi yeni bitti). Saygılarımla.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|