MKE'DEN EN SON HABERLER
Ve ayrıca BPS den de 147 grain lik 9mm fişekler de satışa sunulmuş.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için P.Guard'e teşekkür ederiz.
Bul
(20-11-2025, 23:19)blacksea yazdı:
(20-11-2025, 09:52)P.Guard yazdı: MKE nin sitesinden yapılan duyuruya göre,  anladığım kadarıyla ,  pazartesiden itibaren mke tarafından imal edilen 40 s&w fişeklerinin satışına başlanıyor .

Dediğiniz üzere, anlaşıldığı kadarıyla MKE üretime başlamış. 

Bu kalibre dünyada giderek terk edilirken MKE'nin üretmeye başlaması enteresan. 
9x17 - .45 - .357 - 38 Spc gibi nispeten yaygın kalibreler yerine .40 S&W seçimi daha da enteresan.

Hocam "ithal ikameci" ekonominin neticeleri bunlar.

Özel sektör üretmek istemiyor belirttiğiniz nedenlerden, ancak kullanıcısı da en azından ülkede üretilmeyenler arasında en fazla olan çap bu sanıyorum (tabanca bağlamında).

Tabi tüm bunlar şahsi kanaatim. Kamu işinde bu kadar mantık aramak doğru mu onu da bilmiyorum.

Saygılarımla.
75BΩ - G43X - 686/3USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba sayın forum üyeleri,

Colt tabancalarla ilgili ithalatçı firmaya; ne zaman geleceği ve fiyatlarının tahmini ne olacağını sormuştum.

Firma, ocak ayında geleceğini,
fiyat aralığının ise 7 bin dolar ile 14 bin dolar arasında değişeceğini belirtti.

İlgilenen forum üyelerinin bilgisine,

Saygılar.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için rcp18400'e teşekkür ederiz.
Bul
Ülkemizin güzide kurumu anonim şirketi olduktan sonra üzerindeki kabuğu kırarak aksesuar da satmaya başlamış. Çok şükür aksesuarlar üzerinde silah fiyatlarındaki gibi %700 vergi yok. O alanda tekel olmadıkları için fiyatları abartamamışlar.
si vis pacem, para bellum
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul
MKE'nin sitesine yeni eklenen aksesuarlara bakmaya girdiğimde "2. El Satış" menüsünü gördüm, tıkladığımda 1923 Özel seri Canik vb. tabancaları gördüm. MKE 2. el satmaya başlamış anlaşılan. Güzel olmuş bence. Ama sistemleri nasıl, kimden nasıl alıp satış menüsüne ekliyorlar çözemedim. Yani siviller de ilan açabiliyor mu ?
Bul
(05-12-2025, 09:24)rcp18400 yazdı: Colt tabancalarla ilgili ithalatçı firmaya; ne zaman geleceği ve fiyatlarının tahmini ne olacağını sormuştum.

Firma, ocak ayında geleceğini,
fiyat aralığının ise 7 bin dolar ile 14 bin dolar arasında değişeceğini belirtti.

Harika. Permi ile getirmekten biraz daha pahalı.

(06-12-2025, 01:53)Actionman yazdı: Ülkemizin güzide kurumu anonim şirketi olduktan sonra üzerindeki kabuğu kırarak aksesuar da satmaya başlamış. Çok şükür aksesuarlar üzerinde silah fiyatlarındaki gibi %700 vergi yok. O alanda tekel olmadıkları için fiyatları abartamamışlar.

Listeye baktım fiyatlar iyi görünmekle birlikte sanki tac87'nin ürünleri gibi. Öyle sanıyorum bir ortaklık söz konusu.

Saygılarımla.
75BΩ - G43X - 686/3USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
(08-12-2025, 23:49)alpSaral yazdı:
(06-12-2025, 01:53)Actionman yazdı: Ülkemizin güzide kurumu anonim şirketi olduktan sonra üzerindeki kabuğu kırarak aksesuar da satmaya başlamış. Çok şükür aksesuarlar üzerinde silah fiyatlarındaki gibi %700 vergi yok. O alanda tekel olmadıkları için fiyatları abartamamışlar.

Listeye baktım fiyatlar iyi görünmekle birlikte sanki tac87'nin ürünleri gibi. Öyle sanıyorum bir ortaklık söz konusu.

Saygılarımla.

Benim merak ettiğim, şarjör ve kılıf almaya da randevu ile mi gidilecek ?
si vis pacem, para bellum
Bul
SW 5906 ne kadar çok satılmış ki şarjör bölümünde 2 farklı rengini görmek şaşırttı Smile
Bul
MERHABALAR,
GLOCK 43X MOS İÇİN GEN 6 OLACAK MI ACABA,BİLGİSİ OLAN VAR MI?
TEŞEKKÜRLER
Bul
(11-12-2025, 14:43)dr.apx yazdı: MERHABALAR,
GLOCK 43X MOS İÇİN GEN 6 OLACAK MI ACABA,BİLGİSİ OLAN VAR MI?
TEŞEKKÜRLER

Resmi olarak GLOCK, Gen6 için şimdilik sadece 17, 19, 45 ve 49 için çıkacağının bilgisini verdi. Onlar da 2026 Ocak ayında çıkacakmış. Onların da MKE'ye gelmesi ne zaman olur bilinmez...

Ref: https://eu.glock.com/en/Technology/Gen6
Glock 19 + Holosun SCS MOS, Beretta 92FS, Springfield Garrison SS 45 ACP, Benelli M4, Keltec KSG 410
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için yavuzg'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi