SATILIK CANİK TP9 SF ELİTE
RUHSAT YENİLEMİYECEĞİM İÇİN SATIYORUM, TÜM KUTU İÇERİĞİ İLE TESLİM EDECEĞİM, YANINDA 1 ADET KYDEX SAĞ İÇ KILIF VE 18'Lİ ŞARJÖR VARDIR, HİÇ KULLANLMADI. FİYAT 15.000 TL DİR.
TEL. 0.532 739 13 96
Bul
(22-12-2025, 13:30)BLNT41 yazdı: RUHSAT YENİLEMİYECEĞİM İÇİN SATIYORUM, TÜM KUTU İÇERİĞİ İLE TESLİM EDECEĞİM, YANINDA 1 ADET KYDEX SAĞ İÇ KILIF VE 18'Lİ ŞARJÖR VARDIR, HİÇ KULLANLMADI. FİYAT 15.000 TL DİR.

Sn. BLNT41,

Silah satış ilanı ile ilgili eksiklerinizi tamamlamanız gerekmektedir. 

SİLAH SATIŞ İLANI
  • Silahın (seri numarası karalanmış) 1-2 fotoğrafı
  • Silah ruhsatınızın (TCKN Karalanmış) ruhsat fotoğrafı
  • İletişim bilgileriniz (e-posta ya da cep telefonu)

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
SATILIK CANİK TP9 SF ELİTE

RUHSAT YENİLEMİYECEĞİM İÇİN SATIYORUM, TÜM KUTU İÇERİĞİ İLE TESLİM EDECEĞİM, YANINDA 1 ADET KYDEX SAĞ İÇ KILIF VE 18'Lİ ŞARJÖR VARDIR, HİÇ KULLANLMADI. FİYAT 15.000 TL DİR.

İletişim: 0.532 739 13 96

[Resim: Whats-App-mage-2025-12-22-at-17-30-29.jpg]

[Resim: Whats-App-mage-2025-12-22-at-17-30-29-2.jpg]

[Resim: Whats-App-mage-2025-12-22-at-17-30-29-1.jpg]

Not: Ruhsat fotoğrafı moderasyona gönderilmiştir
Bul
(22-12-2025, 15:58)BLNT41 yazdı: RESİMLERİ YÜKLEMEYİ BECEREMEDİM.

Tabanca ve ruhsat resimlerni avceycey@hotmail.com'a gönderin.Ben yüklerim.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
YASAL SÜRE İÇERİNDE SATILAMADIĞINDAN, DEVLETE HİBE EDİLMİŞTİR.
Bul
Yazık olmuş. Merakımdan soruyorum, yerli tabancaların fiyatları malum. Devir işlem ücreti de az bir rakam değil. Talep ettiğiniz rakamın yarısı gibi bir fiyat teklifi gelseydi kabul edermiydiniz yoksa bu şekilde olmasına mı razı olurdunuz ?
Yerli silah ilanlarında sıfır silah fiyatına satmaya çalışanları görünce hep bu soru aklıma geliyor. Samimiyetinize güvendiğimden burada sormak istedim size .
Bul
Hibe edilmesine üzüldüm. Siz ciddi bir uğraş harcayarak bir dünya harc ücreti verip silahı alın. Sonra devlete hibe edin, devlettede kimse yüzüne bakmasın. Gerçekten traji komik bir durum.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Shepherd'e teşekkür ederiz.
Bul
(18-07-2026, 02:38)G23 yazdı: Yazık olmuş. Merakımdan soruyorum, yerli tabancaların fiyatları malum. Devir işlem ücreti de az bir rakam değil. Talep ettiğiniz rakamın yarısı gibi bir fiyat teklifi gelseydi kabul edermiydiniz yoksa bu şekilde olmasına mı razı olurdunuz ?
      Yerli silah ilanlarında sıfır silah fiyatına satmaya çalışanları görünce hep bu soru aklıma geliyor. Samimiyetinize güvendiğimden burada sormak istedim size .
       TABANCANIN SIFIR FİYATI 33.000 TL, BENDE YARI ÜCRETİNİ YAZDIM, YANINDA 2700 TL DEĞERİNDE ORJ KAYDEX KILIFI, VE 2400 TL DEĞERİNDE 18 LİK ŞARJÖR VERECEKTİM, YANİ BİRDE ŞU VAR KİMSE 10.000 TL OLURMU DİYE DE SORMADI, ARAYNALARIN HEPSİ VE ALDIĞIM TÜM MESAJLARDA ''RUHSATSIZ VERİYONMU ABİ, EVRAKSIZ OLUR MU'' GİBİ SAÇMA SAPAN SORULARA MUHATAP KALDIM..
       KRAKOLDAKİ POLİSLERE SİZE VEREYİM TAKSİTLE 5+5 ÖDERSİN DEDİM İSTEMEDİ.
       TANIDIĞIM BİRKAÇ SİLAHSEVERE ÜCRETSİZ HEDİYE ETMEK İSTEDİM, HARÇLARDAN DOLAYI KİMSE İSTEMEDİ.
YAPACAK BİRŞEY KALMADI YANİ, AMA BU BANA DERS OLDU ASLA BİR SONRAKİ TABANCAM YERLİ OLMAYACAK, BUNU ANLADIM..
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için BLNT41'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi