Yorumları: 20
Konuları: 1
Teşekkür Alındı: 13 mesajda 40
Teşekkür Verildi: 120
03-06 Haziran 2026 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek. Maalesef bu sene de katılımcı listesinde Sarsılmaz, Canik, Tisaş, Girsan göremedik. Ben aynı zamanda motosiklet kullanıcısıyım. Bilenleriniz vardır her sene Motobike fuarı düzenleniyor aynı yerde ama uzun yıllardır Honda, Yamaha gibi dev markalar fuara katılmıyor. Bizim fuar da biraz Motobike'a benzedi, yıllar içinde yavanlaştı. Neyse ki bilet fiyatlarını Motobike'dan insaflı tutup 200 TL olarak belirlemişler. Saygılar.
Aşağıdaki 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Husrev'e teşekkür ederiz:4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Husrev'e teşekkür ederiz.
• alpSaral (01-06-2026), jfmrk (01-06-2026), LocLu (01-06-2026), Sabri (30-05-2026)
Yorumları: 28
Konuları: 1
Teşekkür Alındı: 19 mesajda 49
Teşekkür Verildi: 69
Bir aksilik olmazsa orada olacağım. Umarım yivli tüfekler konusunda yenilikler vardır. Geçen sezon ürünlerini yine sergileyecekler gibi.
Beretta A400 Xplor Action Slug - Mossberg 590 Marinecote - Beretta 92FS
Yorumları: 2
Konuları: 0
Teşekkür Alındı: 2 mesajda 5
Teşekkür Verildi: 1
Nerdeyse, birbirinin aynısı stantlar , hiç bir bilgi veremeyen stant görevlileri , askeri silahlara benzetilmiş bir sürü yivsiz modelleri , tüfekleri elinize alamamanız için ya tetik korumasından duvara sabitleyen kilitler , ya da oldukça kısa tutulmuş halat kilitler. Fenomenlerin peşinden ayrılmayan , ancak ziyaretçilerin yüzüne bile bakmayan firma yetkillileri, Yani değişen bir şey yok. Geçen senelerden hiç bir farkı yok.
Çinliler de farklı stantlar açmışlar ancak dil engelinden anlaşamadık. (ingilizce bilmeyen elemanlarla fuar etkinliği yaparak , ne türlü bir tanıtım yapılması amaçlanmış , inanın anlayamadım )
Beni tek mutlu eden olay uçar av , Ethem Uçar'ı görmek oldu. Kalitesini belli eden bir stant kurmuş.
Kısaca gitmiş olmak için gittim. Gidemeyenlerinde çok bir şey kaçırmayacakları düşüncesindeyim.
Aşağıdaki 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Cömert'e teşekkür ederiz:4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Cömert'e teşekkür ederiz.
• axoy68 (Dün), barış06 (Dün), blacksea (Dün), Sabri (Dün)
Yorumları: 553
Konuları: 140
Teşekkür Alındı: 530 mesajda 3,354
Teşekkür Verildi: 1,068
Değerli forumdaşlarım,
Çoğumuzun Prohunt'ı gezme imkanı yok. Bir firma temsilcisi 1 saatlik bir dolaşma videosu çekmiş. Fuar hakkında bir fikir edinebiliyoruz. Elbette sunucunun görüşleri kendine ait. İyi seyirler:
Saygılar
Fortis Fortuna Adiuvat
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
• blacksea (Dün)